BIST 9.539
DOLAR 32,50
EURO 34,58
ALTIN 2.477,21
HABER /  DÜNYA

O baba yakalandı

Bodrum’da, cezaevinden çıktıktan sonra bayramda elini öpmeye gelmeyen oğlunu öldürüp kızı ve komşusunu yaralayan şahıs operasyonla yakalandı...

Abone ol

Bodrum’da, cezaevinden çıktıktan sonra bayramda elini öpmeye gelmeyen oğlunu öldürüp kızı ve komşusunu yaralayan şahıs operasyonla yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Muğla’nın Bodrum ilçesinde, boşanma davaları süren ayrı yaşadığı eşi 37 yaşındaki Sergül İ.’nin evini pompalı tüfekle basan 47 yaşındaki T.İ., oğlu 17 yaşındaki Nazmi İ.’yi öldürmüş, kızı 16 yaşındaki Ebru İ. ile kendisine engel olmak isteyen komşuları 29 yaşındaki Naci Özgün’ü yaralamıştı. Yaklaşık 33 gün önce gerçekleşen olayın ardından kayıplara karışan T.İ.’nin, bir süredir aranmasına devam edilmesine rağmen sonuç alınamadı. Zanlı, komando birliklerinden gelen takviye desteğin de katılımıyla 4 gün süren operasyonun ardından Kılavuz köyü kırsalında yakalandı. Operasyon sonucunda yanında 1 av tüfeği ve 7 adet fişekle zorluk çıkarmadan güvenlik güçlerine teslim olan şahıs, ilk olarak sağlık kontrolünden geçirilmek üzere 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’ne getirildi.
Yapılan sağlık kontrolünün ardından T.İ., ifadesine başvurulmak üzere Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürüldü.
(İHA)