BIST 9.076
DOLAR 32,33
EURO 35,12
ALTIN 2.301,39
HABER /  SPOR

O anlattı Rıdvan yerlere yattı

Komedyenden futbol yorumcusu olursa o program nasıl olur siz düşünün!.. İşte Cem Yılmaz'ın futbol yorumları; (VİDEO)

Abone ol

İNTERNETHABER
Nur Akman

Ünlü komedyen Cem Yılmaz futbol yorumcusu oldu. NTV Spor'da Rıdvan Dilmen'in Not Defteri programına katılan Yılmaz futbolla ilişkisini "Ben futbolu 24 sene önce bıraktım" diye açıkladı. Futbol üzerine yaptığı yorumlar ise programın sunucuları Rıdvan Dilmen ve Fuat Akdağ'ı zaman zaman gülme krizine soktu.

GİZLİ KALMASI GEREKEN SIRLAR

Fenerbahçeli olduğu bilinen Yılmaz "ben futboldan pek anlamam" diye konuşmaya başladı. Birçok şeyi programda öğrendiğini söyledi. "Fenerbahçe'nin 12 hafta boyunca 4 galibiyeti olduğunu burada öğrendim. Bunlar gizli kalması gereken şeyler... " diyerek programın ilerleyen saatlerinin ne kadar neşeli geçeceğinin sinyalleini verdi.

ARAGONES FENERLİ DEĞİL GALİBA

Yılmaz'ın Fenerbahçe üzerine yorumları ilerleyen dakikalarda da devam etti. "12. haftanın sonuna geldiğimiz şu günlerde biraz hareket istiyoruz herhalde... Taraftar o konuda düşünceli... Hoş Fenerbahçe taraftarı hep düşünceli olmaya alışık. Heyecanlı maç seyreden bir topluluğuz. Bir tane yeriz, bir tane atarız ama abimiz (Aragones) Fenerli değil galiba"

Rıdvan Dilmen Cem Yılmaz'ın esprisini devam ettirdi: "Çocukken Fenerbahçeli'ymiş"

BU HAFTA FİKSTÜRDE MAL DURUMU

Cem Yılmaz, programda yayınlanan Erman Toroğlu'nun görüntülerine de "anlamadım ben altyazısız yayınlandı" dedi. Görüntülerde Toroğlu "Beşiktaş malı götürdü" diyordu. Rıdvan Hoca "mal gol demek" diye açıkladı. Yılmaz'ın verdiği cevaptan sonra sunucular gülmekten birkaç dakika kendilerine gelemediler. Yılmaz "Yani şöyle mi yorum yapacağız. Bu hafta fikstürde mal durumu şu... Trabzon birinci...

İKİ PUANLIK GOLLER OLSA

Cem Yılmaz'ın futbol kurallarına ilişkin hayallerini de vardı. Mesela kale ölçüsününün artırılması, ceza sahasından atılan gol, iki puanlık gol gibi... "Hocam sizin hayaliniz ne?" diye Rıdvan'a sordu. Rıdvan ise "taç atışlarının ayakla kullanılmasını isterim..." diye cevap verdi.

FUTBOL HAYATI NASIL BİTMİŞ?

Ünlü komedyen oyun esnasında yaşadığı bir anısını da şöyle anlattı:

"Futbol dünyasından çok izleyenim oldu. Bir keresinde Rıdvan Dilmen izliyordu. Sahnede sakatlandım ben... Benim üzerime bir şımarıklık geldi. Bacaklarımı açtım ben. Spagat deniyor (Bacakları 180 derece açmak). Niye yaptım bilmiyorum. Seyirciye 'sen böyle bacaklarını açabilir misin?' dedim. Pat diye açtım. Ama sonra kapatamadım. Oyunun son 10 dadikası sağ bacağımı hissetmiyorum... Rıdvan abi izleyenler arasındaydı. Gel dedi, dön dedi. Burası mı dedi. Orası dedim. Bitti senin futbol hayatın dedi. Ben bir daha sahalara dönmedim... Adele yırtılmış... "

KİM ŞAMPİYON OLUR?

Yılmaz, hafta sonu oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisiyle ilgili de "Maç 0-0 başlar, Beşiktaş bir tane atar, Fenerbahçe hemen 2 tane atar ve 2-1 kazanırlar" dedi. Rıdvan'ın  'Şampiyon kim olur' sorusunu ise "Hacettepe, çünkü çok kazandırıyor, 1'e 120 veriyor" diye yanıt

NİYE MAÇA GİTMİYOR?

Cem Yılmaz hiç maça gitmediğini söyledi. "Gidemiyorum çünkü benim yanım Bedri Baykam'ın yanında. Bedri abi de çok çekirdek yiyor" dedi. Bu arada Baykam'ın çekirdek yiyip kabuklarını nasıl attığının da taklidini yapıyordu.

FINISH PLEASE

Programda Rıdvan Dilmen de zaman zaman Cem Yılmaz'a taş çıkardı. O da anlattığı esprili anılarla kahkalara yol açtı.

İngiltere'ye milli maça gittik. 8-0 mağlup olduğumuz maç. Top kaleci Yaşar abide.. Atacak maç başlayacak. Hakem 'at' diyor atmıyor. 'At' diyor atmıyor. Hakeme en son "finish please" demiş... Kart yedi zaten...

CANLI OLARAK FIKRADA OYNADIM

Cem Yılmaz da bunun üzerine yine izleyicilerle olan bir anısını anlattı: "Trabzon'da sahneye çıktım. izleyicilerden birinin kulağında volkmen kulaklığı... Napıyorsun dedim. 'Bir dakika penaltı atılıyor' dedi.  Karadeniz'e bir kere gittim. Baktım komedyene ihtiyaç yok, bir daha gitmedim. Benden daha komik insanlar var. Bir iki fıkrada da oynadım, canlı olarak oynadım... Havaalanına nasıl gideriz dedim, uçak havaalanına mı dedi?