BIST 9.054
DOLAR 32,32
EURO 35,13
ALTIN 2.298,59
HABER /  GÜNCEL

Nusaybin'de 7 terörist öldürüldü!

Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda bir polis memuru şehit oldu, bir polis memuru da yaralandı. İlçede sürdürülen operasyonlarda 7 terörist öldürüldü.

Abone ol

NUSAYBİN ilçesinde zırhlı polis aracına PKK'lı teröristlerce uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda bir polis şehit oldu, bir polis yaralandı. Çıkan çatışmada iki terörist öldürüldü. Daha sonra devam eden operasyonlarda öldürülen PKK'lı sayısı 7'ye yükseldi.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda bir polis şehit oldu, bir polis yaralandı. Alınan bilgiye göre, Selahaddin Eyyubi Mahallesi'nde devriye görevini yürüten polislerin bulunduğu zırhlı araca teröristlerce uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Açılan ilk ateşte bir polis şehit oldu, bir polis memuru yaralandı. Polislerin karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada iki terörist öldürüldü.

ÖLDÜRÜLEN TERÖRİST SAYISI 7'YE ÇIKTI

Mardin Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Nusaybin ilçemizde saat 07.30 sıralarında Cizre istikametinden Nusaybin'e geçmek isteyen bir kargo firmasına ait minibüs arama noktasındaki güvenlik güçlerimiz tarafından durdurulmak istenmiş, ancak araç içerisinden güvenlik güçlerimize ateş açılması sonucu çatışma çıkmıştır. Çıkan çatışmada 2 bölücü terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilmiştir. 1 bölücü terör örgütü mensubu ise ağır yaralı olarak ele geçirilmiş, çatışmada 1 polis memurumuz şehit olmuştu. Devam eden operasyonda saat 12.00 itibari ile 5 bölücü terör örgütü mensubu daha etkisiz hale getirilmiştir. Etkisiz hale getirilen bölücü terör örgütü mensubu sayısı 7 olmuştur. Operasyon halen devam etmekte olup gelişmeler ayrıca kamuoyu ile paylaşılacaktır" denildi.