BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MAGAZİN

Nursel Ergin evleniyor bakın eşi kim olacak olay iddia

Kanal D'de yayınlanan yemek programı sunan Nursel Ergin evlenmeye hazırlanıyor. Peki Nursel Ergin'in kalbini çalan Murat Akyer kimdir nereli kaç yaşında? Nursel Ergin ile Murat Akyer arasındaki olay iddia ne? Murat Akyer ne iş yapıyor?

Abone ol

Acun Ilıcalı'nın en çok izlenen yarışmalarından biri olan Var Mısın Yok Musun'a katılan ve orada ünlenen Nursel Ergin dünyaevine girmeye hazırlanıyor. Nursel Ergin ve evleneceği Murat Ayker'in özel hayatı ve biyografisi haberimizde.

Nursel Ergin geçtiğimiz aylarda instagram hesabından paylaştığı bir fotoğraf ile Murat Akyer ile nişanlandığını duyurmuştu. İnstagram'dan paylaştığı fotoğraf ile dünyaevine girmeye hazırlanan Nursel Ergin ve müstakbel eşi Murat Akyer ile ilgili olay bir iddia ortaya atıldı.

İddiaya göre Murat Akyer'in bir önceki eşinden boşanma nedeni Nursel Ergin. Murat Akyer'in eski eşi Kamber Odabaşı tarafından atılan iddia sonrası genç iş adamı bir basın açıklaması yayınlanmıştı. Yaptığı açıklamada boşanmalarının nedeninin Nursel Ergin olmadığını ve eski eşinin lenfoma tedavisi görüp iyileştikten sonra ayrıldığını söylemişti.

Nursel Ergin ile Murat Akyer geçtiğimiz aylarda nişanlanarak instagram hesabından fotoğraflarını paylaşmıştı.

MURAT AKYER KİMDİR?

Nursel Ergin'in evleneceği Murat Akyer'in özel hayatı ve biyografisi merak ediliyor. İlk eşinden ikiz çocuğu olan Murat Akyer sosyal medyada instagram hesabı kullanıyor. İş adamı olan Murat Ayker, Nursel Ergin ile yakın zamanda evlenesi bekleniyor.

Nursel Ergin ile ilgili olay iddia evleneceği Murat Akyer'i eşinden ayırdı!