BIST 9.799
DOLAR 32,50
EURO 34,95
ALTIN 2.430,88
HABER /  GÜNCEL

Nuri ve Hamit Barcelona'yı durduramaz

Barcelona'nın oynadığı futbol taraflı tarafsız herkesi kendine hayran bırakıyor. Cenk Tosun Kataman devini böyle anlatıyor.

Abone ol

Gaziantepspor formasıyla gösterdiği performansla A Milli Takım'a yükselen gurbetçi Cenk Tosun, cuma günü oynayacağımız Belçika maçı öncesi temkinli konuştu.

Sahaya 3 puan için çıkacaklarını belirten Cenk, Hiddink'in kendisi ile birlikte Semih ve Kazım'ı ileri uçta denediğini söyledi. Barcelona'nın M.United'i yenip Şampiyonlar Ligi finalini izlediğini kaydeden Cenk, ilginç tespitler yaptı.

Ay-Yıldızlı ekibimizin kamp yaptığı Hollanda'nın Tegelen kasabasında Zaman'dan Erhan Güven Tegelen'e  konuşan genç yetenek, "Belçika'nın son şansı bizim maç. Avusturya karşısında onları izledim. Çok iyi takımları var. Ama biz de takımımıza güveniyoruz. Kaybedenin durumu sıkıntıya girer." dedi.

GİDECEK DURUMUM YOK

Hakkında çıkan transfer söylentilerine de değinen Tosun, "Daha 3 yıllık sözleşmem var. Şu an hiçbir yere gidecek durumum yok. Çok mutluyum Antep'te. Sözleşmemin sonuna kadar kalabilirim. Oynayabildiğim kadar oynayıp daha sonra Antep'e para kazandırarak ayrılmak isterim. Zaten bu sezon Avrupa Ligi'nde mücadele edeceğiz. 2-3 transferle iyi yerelere geleceğimize inanıyorum.'' ifadelerini kullandı.

BARCELONA'YI DURDURAMAZLAR

Bercelona'nın Machester United'ı yenerek Şampiyonlar Ligi kupasını müzesine götürdüğü maçı izlediğini de anlatan milli futbolcu, şöyle devam etti: "Barcelona, bambaşka bir takım. Sanki 20 senedir birlikte oynuyorlar. Adam topu almadan kimin nereye koşacağını biliyor. Başka dünyanın insanları gibiler"

Hamit ile Nuri'nin transferiyle Real Madrid'in güçlendiğini vurgulayan Tosun, buna rağmen Xavi, İniesta, Pedro, Messi ile Villa kaldığı sürece Real'in Barça'yı durdurmasının zor olduğunu açıkladı.