BIST 9.468
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.497,16
HABER /  MAGAZİN

Nurgül Yeşilçay bozuntuya vermedi ama...

Atilla Dorsay,Kirsten Dunst ve Nurgül Yeşilçay'ın katıldığı İstanbul Uluslararası Kültür Festivali ilginç anlara sahne oldu

Abone ol

Bu yılki Cannes Film Festivali'nde 'En iyi kadın oyuncu' ödülünü alan Kirsten Dunst, İstanbul Uluslararası Kültür Festivali İstancool'a katıldı.

Vakko moda merkezinde gerçekleştirilen 'Pazarlama çağında sinema başlıklı' halka açık buluşmaya Dunst'un yanı sıra Nurgül Yeşilçay, Atilla Dorsay ve Marco Mueller de katıldı.

Fransız yıldız, Hollywood deneyimlerini anlatırken Atilla Dorsay, hem Dunst'a hem de Yeşilçay'a sorular yöneltti. Dorsay bir ara Yeşilçay'a dönüp, "Yaşamın Kıyısında" filminde Fatih Akın ile çalışmanın nasıl olduğu sordu.

Yeşilçay, "İyiydi hoştu, aslında favoriler arasındaydım. Ben kazanabilirdim" diyerek cevapladı.

Bunun üzerine araya giren Kristen Dunst "Benim ödülüm otelde kasada. İstersen bir fotoğraf çektirebilirsin" dedi.

Bu söz üzerine salondan kahkahalar yükselirken bozulduğunu belli etmemeye çalışan Yeşilçay, "Yok kalsın, ben de ileride alırım" diye yanıt verdi. 'Öpüşmekten tiksindim' Bu arada Dunst, "Ünlü aktör Kevin Spacey ile öpüşmemek için American Beauty filminde oynamadığınız doğru mu?" sorusuna cevap verirken şu anısını anlattı: "İlk önce 'Vampirle Görüşme' filminde Brad Pitt ile öpüşmüştüm. Brad benim büyük abim gibiydi. Rahat değildim ama yönetmen Neil Jordan küçük bir dudak teması olacağını söylemişti. 9 yaşındaydım ve o yaşta 'Brad Pitt beni öptü, ne de seksi' diyemezdim. Öpüşme uzayınca da tiksindim. Kevin Spacey iddiası ise doğru değil."