BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 34,94
ALTIN 2.426,76
HABER /  MAGAZİN

Nur Fettahoğlu'nun Muhteşem evliliği bitti

Muhteşem Yüzyıl oyuncusu Nur Fettahoğlu boşanma kararı aldı. Ünlü oyuncunun evliliği bu kez 14 ay sürdü. Nur Fettahoğlu anlaşmalı olarak ayrılıyor.

Abone ol

Muhteşem Yüzyıl oyuncusu Nur Fettahoğlu'nun Levent Veziroğlu ile evliliği 14 ay sürdü. Çift bu hafta anlaşmalı olarak boşanıyor.

Muhteşem Yüzyıl 'ın Mahidevran'ı Nur Fettahoğlu , 30 Ekim 2013'te nikâh masasına oturduğu Levent Veziroğlu'yla evliliğini bitiriyor.

SEVİYORUZ AMA ANLAŞAMIYORUZ

Avukatlarına talimat veren çift, bu hafta anlaşmalı olarak boşanıyor. Eşinden tazminat talebi olmayan Fettahoğlu'nun yakınlarına ‘Birbirimizi çok seviyoruz ama anlaşamıyoruz’ dediği öğrenildi.

BOŞANMA SEBEBİ FİKİR AYRILIĞI

nur-fettahoğlu-ve-levent-veziroğlu-düğün.jpgNur Fettahoğlu ve Levent Vizeroğlu Baltalimanı'nda düzenlenen düğünle evlenmişlerdi.

Doğuş Grubu 'nun yeme içme şirketi D.ream'ın patronu olan Levent Veziroğlu ile Nur Fettahoğlu'nun boşanma nedeni ise şiddetli geçimsizlik.

nur-fettahoğlu-ve-levent-veziroğlu.jpgNur Fettahoğlu ve Levent Veziroğlu 'nun uzun süredir fikir ayrılıkları yüzünden tartıştığı, geçen yaz boşanmanın eşiğinden döndüğü öne sürüldü. Nur Fettahoğlu 1.5 yıl evli kaldığı Murat Aysan'dan da aynı nedenle boşanmıştı.

NUR FETTAHOĞLU KİMDİR?

nur-fettahoğlu-muhteşem-yüzyil.jpgNur Fettahoğlu 12 Kasım 1980'de Almanya 'da dünyaya geldi. Beşiktaş Lisesi ve Haliç Üniversitesi Moda Tasarım bölümünden mezun olan Nur Fettahoğlu , çeşitli bankalarda görev aldıktan sonra, Sky Türk'te borsa spikerliği yapmaya başladı.

Nur Fettahoğlu , oyunculuğa Benden Baba Olmaz ile başladı, ardından Gönül Salıncağı'nda rol aldı ve Aşk-ı Memnu'daki Peyker rolüyle yıldızı parladı. Kurtlar Vadisi Filistin filminde Necati Şaşmaz'la başrolü paylaşan Nur Fettahoğlu Muhteşem Yüzyıl dizisinde Mahidevran Sultan'ı canlandırdı.