BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 35,00
ALTIN 2.326,06
HABER /  MAGAZİN

Nur Bozar'ın düğünü için geri sayım başladı!

Bu Tarz Benim yarışması ile fenomen haline gelen ve binlerce takipçisi olan Nur Bozar düğünü için geri saymaya başladı bile.

Abone ol

Sevilen yarışma Bu Tarz Benim ile adından sıkça söz ettiren ve hayran sayısını gün geçtikçe arttıran Nur Bozar, hayallerini süsleyen düğünü için geri sayıma başladı.

Bozar'ın instagram hesabından paylaştığı gelinlik provası fotoğrafı hayranları tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Bozar'ın gelinliğini çok beğenen hayranları düğün için küçük tavsiyelerde verdi.

İŞTE NUR BOZAR'IN O FOTOĞRAFI

27635267.jpg

FİNAL GECESİNDE NUR BOZAR ŞOV!

Uzun bir süredir ekranlara çıkmayan Nur Bozar'ı en son Bu Tarz Benim'in finalinde görmüştük. Bozar, sempatik hareketleri ile herkesi kendine hayran bırakmıştı.

nur.20141218155932.jpg

Hakkında yeni bir program için yarışmadan ayrıldığı iddiaları ortaya atılan Bozar, eleme gecesinde dansları ve güzelliği ile yine göz doldurdu.

nur-bozar.20141218155757.jpg

Bozar'ın eleme gecesi için siyah, şık bir abiye tercih etmesi de gözlerden kaçmadı.

NUR BOZAR YARIŞMAYA BÖYLE ETMİŞTİ

Bu Tarz Benim'in 15 Kasım akşamı yayınlanan bölümünde  yarışmanın favori ismi Nur Bozar kendi isteği ile yarışmadan elenmişti.

Yaşanan kavgalara daha fazla dayanamadığını söyleyen Nur Bozar, kritik bir haftada yarışmaya hazırlanmadan çıktı. Nur "En az puanı alıp elenmek istiyorum" demişti. 

Bozar elenmesinin ardından şunları söyledi:

"Yarışmaya olan inancımı kaybettim. Bu yarışmaya gelme istediğim kalmadı."

NUR BOZAR'IN ELENME ANI