BIST 9.731
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.423,28
HABER /  MEDYA

Nur Bozar düğününe bir tek kişi katıldı

Nur Bozar sonunda evlendi. Nur Yerlitaş manevi kızım dediği Nur Bozar 'ın düğününe katılmadı. Nur Bozar ve eşinin düğününe sadece Uğurkan Erez gitti.

Abone ol

Bu Tarz Benim kızı olarak ünlenen Nur Bozar eşiyle nikah masasına oturdu ve evlendi. Nur Bozar 'ın düğününe İşte Benim Stilim ekibinden sadece bir kişi katıldı. Nur Yerlitaş , 'manevi kızım' dediği Nur Bozar 'ın düğününe gitmezken sadece Uğurkan Erez oradaydı.

Nur Bozar ve eşinin Baltalimanı Portaxe'de kıyılan nikah törenine çiftin ailesi ve yakın dostları katıldı. Nikah sonrasında objektiflere poz veren Nur Bozar 'ın düğününde İşte Benim Stilim ekibinden sadece Uğurkan Erez katıldı. "Nur’u kızım gibi görüyorum" diyen jüri üyesi Nur Yerlitaş’ın düğüne gelmemesi dikkat çekti.

NUR BOZAR INSTAGRAMA DÜĞÜN RESMİ OLARAK BUNU KOYDU
nur-bozar-evlendi-eşi-ve-düğün.jpg
Nur Bozar eşiyle olan düğün fotoğraflarından bunu seçerek instagram hesabından paylaştı.

Nikah sırasında Nur Bozar'a damadın "Hayatımızdaki en güzel gün. Dünyanın en güzel kızıyla evlendim. Nur çok özel ve onu çok seviyorum" şeklindeki konuşması davetlilerden alkış aldı. Misafirlerine teşekkür eden Nur Bozar ise "İstediğimiz şeyi Allah bize nasip etti" diyerek eşini öptü.

nur-bozar-kina-gecesi.jpg
Nur Bozan instagram hesabına kına gecesinden de fotoğraflar koydu.
nur-bozar-kina-elbisesi.jpg