BIST 9.541
DOLAR 32,49
EURO 34,59
ALTIN 2.475,45
HABER /  MEDYA

Nuh Albayrak gazetesine veda etti

Türkiye Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği'nden ayrılan Nuh Albayrak son yazısını yazdı...

Abone ol
Türkiye gazetesinde 12 yıl Yazı İşleri Müdürü olarak çalıştıktan sonra 2007 yılında Genel Yayın Yönetmenliği koltuğuna oturan ve o tarihten bugüne aynı görevi sürdüren Nuh Albayrak gazeteye veda etti. Albayrak'ın veda yazısı bugün yayınlandı.


İşte Nuh Albayrak'ın veda yazısı:

Ayrılsak da beraberiz...

1981 yılında Teknik Servis'te Pikajör çırağı olarak başlayan Türkiye gazetesindeki yolculuğum bugün itibariyle sona erdi.

Değerli okuyucularımız         
1981 yılında Teknik Servis'te Pikajör çırağı olarak başlayan Türkiye gazetesindeki yolculuğum bugün itibariyle sona erdi.
33 yıl boyunca, gazetenin bütün birimlerinde, merdivenleri ağır ağır çıkarak devam eden bu yolculuğun son yedi yılı ise basamakların en yükseği gibi görünen aslında sorumlulukların en yükseğinde; gazetenin kaptan köşkünde geçti.
Teamüllerimize ve benim ölçülerime göre uzun bir süre...
Zira bendeniz, üst düzey yöneticilerin en fazla 5 yıl sonunda yenilenmesi gerektiğini düşünen ve bu düşüncemi de 5. yılın sonunda sayın Yönetim Kurulu Başkanımıza ileten biriyim.
Ama İhlas geleneğinde görev talep etmek de, affını teklif etmek de edebe uymadığından “yenilenme” bugüne kadar gecikti...
Ne mutlu ki, göreve başlarken, benim için değerini izah etmemin mümkün olmadığı merhum Enver Ağabey tarafından tevdi edilen “İhlas Gazetecilik A.Ş.'nin kurumsallaştırılması” ve Mücahid Bey tarafından tevdi edilen “Türkiye'nin okunan ve etkili bir gazete hâline dönüştürülmesi” hedeflerinin her ikisine de, yine onların destekleriyle ulaştığımızı düşünüyorum.
Bu düşünceyle de nöbeti gönül huzuru içinde teslim ediyorum.