BIST 9.058
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.297,12

NTV'nin yeni Buket'i Esra ve Elönü'nün hastalığı!

Ahmet Arpat, geleceği parlak bir gazeteciydi. NTV'deki ilk günlerinde iyi gidiyordu, fazla yoruma kaçmadan, işini yapıyordu sadece.

Esra Elönü beğendiğim bir yazardı. İnternethaber'de yazmasını çok istedim. İlkeli davrandı, Ünal Tanık'a vefasızlık yapmadı ve Haber7'de yazmaya devam etti. 

Haber7'de kalmakla, bizi büyük bir beladan kurtarmış meğer!

Sonradan tutulduğu "ekran hastalığı"yla baş edemezdik yoksa!

"Ekran hastalığı"na daha önce başka arkadaşlar da yakalanmıştı. Yazılarındaki güzellik, ekrandaki rezilliği kaldıramadı. "Ben"lik bedenlerini sardı, yolda kendi halinde yürüyen insanlara selam veriyorlardı. 

Zira selam aldıklarını sanıyorlardı.

Atv'nin ekran yüzüydü bir arkadaşım.

Her yerini sarmıştı "ekran hastalığı" kendi halindeki insanlara sürekli kafa sallaması, yolda yürüyenlere"merhabalar teşekkürler" çekmesi üzerine uyarmıştım:

- Bu hastalığından arın!

Beni dinlemedi!

Bir süre sonra, yakalandığı hastalık onu hem ekrandan, hem de mesleğinden arındırdı.

Aha buraya yazıyorum, Esra Elönü'nün de esamesi okunmayacak bir süre sonra. Ettiği her söz anında sitelerde baştacı ediliyor. O da bunun farkında olduğu için "aykırı" sözler ediyor. "Sert giriyor" artık, mahallesine laf ediyor! Muhafazakarlığın dine hakaret olduğunu saçmalıyor. Daha da ileri giderek, "Muhafazakarların inandığına inanmıyorum" diyor, diyebiliyor!

Anlaşılan o ki, "ekran hastalığı" Esra'nın tüm benliğini sarmış, "ekran tümörü"ne dönmüş!

Allah'tan kendisine acil şifalar diliyorum!

Cem Aydın NTV'yi Ahmet'ten kurtardı!

Ahmet Arpat, geleceği parlak bir gazeteciydi. NTV'deki ilk günlerinde iyi gidiyordu, fazla yoruma kaçmadan, işini yapıyordu sadece.

Zaman geçtikçe, Ahmet Arpat bozuldu!

"Iıı"lar arttı... Garip bir hal aldı haber sunumu.. "Ehhhh" gibi, ne bileyim sesli nefes alma gibi.. Her haberin girişinde"Ah, oh" çekiyordu... NTV'nin gece haberlerini izlemekten vazgeçtim bu yüzden.

İçime doğmuş meğer!

Bir arkadaşımla sohbet ederken, NTV'nin Ahmet'ten kurtarılması gerektiğini söyledim. Gece haberlerine de NTV'nin yeni yüzü Buket Aydın'ı yakıştırdım nedense!

7 Mart'ı 8 Mart'a bağlayan gece, Ahmet gitmiş, Buket gelmiş!

Cem Aydın çok yerinde bir karar almış tebrik ederim.

Buket Aydın'la NTV'ye yeniden döneceğim!

Hoşgeldin Buket :)

Not: 
Ahmet Arpat ve Buket Aydın'la tanışıklığım yoktur.