BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,08
ALTIN 2.324,58
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Nokia'dan yeni telefon sürprizi

Nokia'nın bir süredir konuşulan yeni telefonu gün yüzüne çıkıyor.

Abone ol

Yayımlanan görsellerden QWERTY klavyeye sahip olacağı düşünülen telefonun yarın tanıtılması bekleniyor.

ShiftDelete'in haberine göre; Nokia oturumlar blogunda paylaşılan bir duyuru, yarın Nokia tarafından yeni bir ürünün tanıtılacağını gösteriyor. "Öğrenmek için fazla beklemek zorunda kalmayacaksınız" cümlesiyle başlayan metinde, şirketin 24 Nisan Çarşamba sabahı "yeni bir şey" duyuracağı belirtiliyor.

QWERTY KLAVYEYE SAHİP OLACAK!

Blog gönderisinde yer alan fotoğraf, duyurusu yapılacak ürünün QWERTY klavyeye sahip olacabileceğini gösteriyor. Meraklandırma amaçlı paylaşılan görselde klavyenin birkaç tuşu ve sarı rengi dikkat çekiyor.

Gelecek telefonun Lumia serisine ait olup olmadığı hakkında bir bilgi yok. Buna rağmen duyuruda yer alan bir bilgi yeni telefonun Lumia ya da Windows tabanlı bir başka cihaz olmayacağını düşündürüyor.

Verilenbilgiye göre, şirketin mobil telefon takımından Neil Broadley, yeni telefon hakkında özel misafirler ile çevrimiçi bir soru cevap bölümü gerçekleştirecek. Bu görevi üstlene kişinin Lumia ya da Windows telefonlar takımlarından olmaması yeni ürünün Symbian tabalı olma ihtimalini güçlendiriyor.

İNTERNETHABER'İN TEKNOLOJİ HABERLERİ KATEGORİSİ DOPDOLU. TEKNOLOJİYE DAİR TÜM HABERLERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN