BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,56
ALTIN 2.498,03
HABER /  MEDYA

No: 309 17. bölüm fragmanı yayınlandı

No: 309 17. bölüm fragmanının yayınlandı mı? No: 309 17. bölüm fragmanında neler yaşanıyor? No: 309 17. bölüm fragmanında Lale ile Onur'un aşkının nasıl seyir izleyecek, detaylar İnternethaber.com'da.

Abone ol

No: 309 17. bölüm fragmanı diziseverlerin odağı oldu. No 309 dizisinin yeni bölümünde Onur ile Lale yakınlaşma fırsatı bulmuş ve aşkları bir kez daha alevlenmişti. Bu durum nasıl devam etti? Pelinsu'nun Onur'u elde etme çabaları Lale'yi nasıl etkiledi?

No: 309 17. BÖLÜM FRAGMANI

No: 309 dizisinin 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. No: 309 dizisinin 5 Ekim günü yayınlanan yeni bölümünde egzersizler sırasında birlikte zaman geçirme fırsatı bulan Lale ile Onur, kendisini hislerine kaptırırken, Pelinsu'nun ikiliyi ayırma planları da hızla devam etmişti. Geceye damga vuran anlarsa Lale ile Onur'un Pelinsu'nun planlarına rağmen yaşadığı romantik yakınlaşma olmuştu. Bu gelişmelerin üzerine yayınlanan yeni bölüm fragmanı çiçeği burnunda sevgililerin, Pelinsu'nun planlarına rağmen bir arada kalmayı başardığının tüyolarını veriyor. Hatta No 309 17. bölüm fragmanında Lale, izleyenlerin karşısına Onur'u kaybetmemek için hiç olmadığı kadar hırslı biri olarak çıkıyor.

No 309 17. yeni bölümünde Lale, elindeki tüm kozları kullanmaya kararlı. Peki Lale'nin bu davranışı Pelinsu'yu nasıl etkileyecek ve neler yapmasına sebep olacak? Tüm bunların cevabı No 309 17. yeni bölümünde cevap bulacak. 

NO: 309 KONUSU

Dedesinden kalan mirası alabilmek ve şirketin başına geçebilmek için evlenmesi ve de çocuk sahibi olması gereken Onur, annesinin zoruyla bir randevuya gider. Lale de annesinin ayarladığı randevu için aynı mekandadır. Birbirlerini tanımayan Lale ve Onur yanlış anlaşılmalar sonucu aynı masaya otururlar. Bu yanlışlık onları büyük bir sürprize hazırlar.

NO: 309 OYUNCU KADROSU

Lale Yenilmez (Demet Özdemir)

Lale, 27 yaşında, saflık derecesinde iyi niyetli, yardımsever, fedakâr, dürüst, kendi halinde kimseye zararı olmayan ve çok doğal bir kızdır. Üniversitenin tarih öğretmenliği bölümünden mezundur. Yıllardır ne kadar çabalasa da atanamadığı için annesiyle çiçekçi dükkanında çalışmaktadır. Babasının daha ufak yaşlarda kendilerini terk edip gitmesinin ve 5 yıllık uzatmalı sevgilisi tarafından aldatılmasının yarattığı travmanın izlerini taşırken, aşka, erkeklere ve evliliğe olan tüm inancını kaybetmiştir.. Aslında kendine bile itiraf edemese de derinlerde bir yerde gerçek aşkın özlemini çekmektedir.

Onur Sarıhan (Furkan Palalı)

Onur, 30 yaşında, Sarıhanlar Holding’in iki veliahdından öne çıkanı, kendini beğenmiş ama buna hakkı olduğunu düşünen, gece hayatını seven, pahalı ve lüks zevkleri olan, kibar, bir parça vurdumduymaz ve çapkın biridir. Amacı günün birinde holdingin başına geçmektir. Dedesinden öğrendikleri, aldığı eğitim ve hırslı yapısı dolayısıyla kısa zamanda ülkenin iş ve sosyete dünyasının kayda değer isimleri arasında yerini almıştır. Aşka ve evliliğe olan bakışı, zamanı geldiğinde yapılması gereken bir sorumluluktan ibarettir. Daha doğrusu bu, ailesine vermek istediği izlenimdir. Ancak Onur’un, bu müesseseye öyle kolay kolay geçmeye niyeti yoktur. Dedesinin vefatından sonra, vasiyeti doğrultusunda evliliğe biraz daha sıcak bakacaktır.

Songül Şen (Sumru Yavrucuk)

52 yaşında, üç kız annesi, eşi başka bir kadın için kendisini terk ettikten sonra çocuklarını, saçını süpürge ederek büyütüp bu yaşa getiren bir kadındır. Songül’ün en büyük arzusu kızlarını evlendirip rahata kavuşmaktır. Bu konuda işe Lale’den başlamıştır çünkü Nergis’i herkese layık görememektedir.

İsmet Sarıhan (Nurşim Demir)

Onur ve Erol'un babaannesi. Gelenek ve göreneklerine bağlı tam bir Anadolu kadını, değerlerinden asla taviz vermeyen, dediğim dedik çaldığım düdük yapısıyla iki oğlunun da üstünde hala güçlü bir yaptırımı olan bir kadındır. Eşine verdiği destekle, şirketin bugünlere getirmesinde de büyük rol oynamıştır. Sarıhanoğulları Holding’in, Onur ve Erol’dan sonraki varislerini garanti altına almadan ölmemeyi kafasına koymuştur. Bunu da, rahmetli eşinin vasiyeti doğrultusunda gerçekleştirmeyi planlamaktadır.

Kurtuluş Yorulmaz (Gökçe Özyol)

Kurtuluş, Nilüfer’in kocası... Bir baltaya sap olamamış, üçkâğıtçı, kumarbaz, ayaküstünde 50 tane yalan söyleyen ama bu yalanlara başkalarından daha çok kendi inanan bir adamdır. Nilüfer’i bulduğu her fırsatta aldatan ama her defasında da yakalanan Kurtuluş çapkınlığına rağmen Nilüfer’e aşıktır.

Erol Sarıhan (Cihan Ercan)

29 yaşında, annesinin güdümünde, kıskanç, beceriksiz ama bunu sürekli örtbas etme gayretinde bir adamdır. Hayattaki tek rakibi ona göre kuzeni Onur’dur. İkisi de, aynı üniversitede okumuş Londra’da master yapmış ancak ne hikmetse kendisinin gösterdiği başarıların takdiri Onur’unkiler kadar coşkulu karşılanmamıştır. Aslında Erol da zeki bir adamdır ama zekâsını, sürekli sinsilikle tamamlamayı tercih ettiği için bir türlü huzura kavuşamamaktadır. O kadar hırslıdır ki, dedesinin mirasına konmak için gözünü bile kırpmadan kendinden 60 kilo fazla olan Filiz’le evlenmek üzeredir.

Yıldız Sarıhan (Özlem Tokaslan)

Onu'un annesi olan Yıldız, hayatı boyunca eşi ve oğluyla ilgilenmekten başka bir şey yapmamış bir kadındır. Hayattaki en önemli amaçlarından biri eltisi Betül’e her anlamda üstünlük sağlamak olduğundan, Onur’un evlenme zorunluluğu ortaya çıktığında normalden iki kat fazla gözünü karartacaktır.

Fikret Sarıhan (Suat Sungur)

59 yaşında, emeklilik sonrası kendisini çapkınlığa vermiş bir adamdır. Ciddi bir şey yaşamasa da bu heyecanlar onu diri tutmaktadır. Eşi Yıldız’ı çok sevse de Betül’le olan yarışında niye bu kadar hırslı olduğuna hiç anlam verememektedir. . Aslında Fikret’in, kardeşi Şadi ile hiçbir sorunu olmadığı, tam tersine çok iyi geçindikleri için de başı Yıldız’la sürekli derde girmektedir. Çünkü her Şadi’yi savunuyor gibi olduğunda Yıldız bunu, Betül’ü savunuyor pozisyonuna getirip Fikret’i canından bezdirmektedir. İki kardeş bu yüzden çareyi, mış gibi yapmakta bulmuşlar, evde bir aradayken kanlı bıçaklı gibi davranıp dışarıda günlerini gün etmeye karar vermişlerdir.

Betül Sarıhan (Sevinç Erbulak)

51 yaşında ama son üç yıldır 48’i bir türlü deviremeyen, bu yüzden aile içinde çaktırmadan alaya alınan, rüküş zevkleri olmasına karşın Yıldız’ın ağzına laf vermemek adına dolabında gizli bir bölmesi olan ve bu bayıldığı kıyafetleri kendisini zaman zaman odasına kilitleyip deneyerek tatmin olan bir kadındır. Aralarındaki bu rekabetin tam olarak ne zaman ve nasıl başladığını pek hatırlamamakla birlikte esas takıntısı Onur’dan kaynaklanmaktadır. Çünkü konu ne olursa olsun Onur, Erol’a kıyasla bir tık üstte muamele görmektedir ve bu da Betül’ü çıldırtmaktadır.

Şadi Sarıhan (Beyti Engin)

56 yaşında, emeklilik sonrası girdiği andropozun da etkisiyle işten elini eteğini çekmiş, karısının peşinde dolanmaktadır. Karısından aşırı tırsan, ne derse harfiyen uygulayan kılıbık bir kocadır. Abisiyle iyi geçinse de bu durumu karısından saklamaktadır.

Nilüfer Yorulmaz (Fatma Toptaş)

Nilüfer, Songül’ün ilk göz ağrısı.. Zeynep’in annesi . Liseyi bitirir bitirmez hayırsızın tekiyle evlenen Nilüfer iki ayda bir, “kocamı boşayacağım” deyip ana ocağına geri dönmektedir. Ev hanımıdır, günlerini kocasının peşinde geçirmektedir. Ya onu biriyle basmakta, ya da kahvede kumar oynarken yakalamaktadır. Giyinip süslenmeyi seven Nilüfer ailenin en saf kızıdır.

Nergis Yenilmez (Pelin Uluksar)

22 yaşında açık öğretim üniversite öğrencisi olan Nergis bir kozmetik mağazasında çalışmaktadır. Ailenin en güzelidir, sürekli bakımlı makyajlı gezmektedir. Ablalarına karışan onlara akıl veren bir kızdır. En büyük ideali zengin biriyle evlenip ömür boyu süs bireri şeklinden bir davetten bir davete gitmektir. Onur’un şoförü Samet’i zengin zannetmesi komik olayların gelişmesine sebep olur.

Samet Yetiş (Murat Tavlı)

Sarıhan ailesinin yanında uzun yıllardan beri çalışan Samet Yetiş , Onur Sarıhan'ın şoförlüğünü yapmaktadır. Samet güvenirliği ve samimiyetinden dolayı Onur Sarıhan'ın sağ koludur. Yeri geldiğinde patronunun sırdaşı ve akıl danıştığı biri haline gelir. Tespitleri hep doğru çıkar. Samet aradığı aşkı tesadüfler sonucu patronun eşi olacak Lale Yenilmez'in kız kardeşi Nergis'te bulacaktır.

Filiz Sarıhan (Ceren Taşçı)

Filiz, Erol'la evlenerek onun Onur'la olan miras yarışına katılmıştır. Onur'a göre hızlı davranmış olan Erol'la çocuk planları yapmaya başlamışlardır bile... Aynı zamanda Pelinsu'nun ortaokul arkadaşı olan Filiz, Erol'u herkesten kıskanmaktadır.

Dr. Onur Saygın (Fatih Ayhan)

Onur Saygın genç, bekar ve başarılı bir jinekolog 'tur. Lale Yenilmez'in zor zamanlarında hem bir arkadaş hem de doktoru olarak onunla ilgilenecektir. Güvenilir,titiz ve sorumluluk sahibidir. Lale'ye gizliden bir ilgisi olsa da Lale'nin güvenini sarsmamak için bunu saklar.

Şebnem Yalın (Eda Özel)

Şebnem Hanım Pelinsu'nun annesi... Sarıhan Ailesi'nin eski aile dostlarından biri. Pelinsu'nun Onur'la yapacağı evliliğin kendileri için bir kurtuluş olduğunu düşünüyor.

Gülşah Yorulmaz (Ömrüm Nur Çamçakallı)

Nilüfer ve Kurtuluş'un biricik ve de tatlı mı tatlı kızları. 6 yaşında ve şimdilik anneannesinin tek torunu.