BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.504,32
HABER /  MEDYA

No 309 1. bölüm ne zaman başlıyor yeni fragmanı bomba!

Fox Tv'nin yeni dizisi No 309 dizisinin konusu ne, ne zaman başlıyor? Bu yılın iddialı yaz dizileri arasında yerini alan No 309 ile ilgili merak ettikleriniz internerhaber.com'da.

Abone ol

No 309 Fox Tv'nin yeni yaz dizisi. Yeni fragmanı ile izleyenlerin gözünde iddialı bir izlenim yaratan No 309 dizisinin detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.

NO 309 1. BÖLÜM FRAGMANI

Fox Tv'nin yeni dizisi No 309 1 Haziran Çarşamba günü ekrana gelmeye başlayacak. Peki No 309 dizisinin konusu ne ve hangi izleyici kitlesine hitap edecek?

No 309 dizisi Fox Tv'nin yaza damgasını vurmaya hazırlanan romantik komedisi. Özellikle gençlere ve kadınlara hitap edecek gibi gözüken No 309 dizisinde herşey tamamiyle bir tesadüf ve ardından gelen yanlış anlaşılma sonucu gelişiyor.

NO 309 DİZİSİNİN KONUSU

No 309 dizisinde dedesinden kalan mirası alabilmek ve şirketin başına geçebilmek için evlenmesi ve de çocuk sahibi olması gereken Onur, annesinin zoruyla bir randevuya gider.

Bu sırada Lale de annesinin ayarladığı randevu için aynı mekandadır. Birbirlerini tanımayan Lale ve Onur yanlış anlaşılmalar sonucu aynı masaya otururlar. Bu yanlışlık onları büyük bir sürprize hazırlar.

NO 309 OYUNCULARI KİMLER NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Başrollerinde daha önceden reytin rekorları kıran Çilek Kokusu, Kurt Seyit ve Şura gibi yapımlarda yer alan Demet Özdemir ve 2011 yılında Best Model of Turkey başarısının ardından Küçük Sırlar, Adını Feriha Koydum dizilerinde boy gösteren Furkan Palalı'nın yer aldığı yeni dizi No: 309 çarşamba akşamı FOX'ta başlayacak.

NO 309 DİZİSİ ANA KARAKTERLERİ VE HİKAYELERİ

No 309 Lale Yenilmez (Demet Özdemir)

Lale, 27 yaşında, saflık derecesinde iyi niyetli, yardımsever, fedakâr, dürüst, kendi halinde kimseye zararı olmayan ve çok doğal bir kızdır. Üniversitenin tarih öğretmenliği bölümünden mezundur. Yıllardır ne kadar çabalasa da atanamadığı için annesiyle çiçekçi dükkanında çalışmaktadır. Babasının daha ufak yaşlarda kendilerini terk edip gitmesinin ve 5 yıllık uzatmalı sevgilisi tarafından aldatılmasının yarattığı travmanın izlerini taşırken, aşka, erkeklere ve evliliğe olan tüm inancını kaybetmiştir.. Aslında kendine bile itiraf edemese de derinlerde bir yerde gerçek aşkın özlemini çekmektedir.


No 309 Onur Sarıhan (Furkan Palalı)

Onur, 30 yaşında, Sarıhanlar Holding’in iki veliahdından öne çıkanı, kendini beğenmiş ama buna hakkı olduğunu düşünen, gece hayatını seven, pahalı ve lüks zevkleri olan, kibar, bir parça vurdumduymaz ve çapkın biridir. Amacı günün birinde holdingin başına geçmektir. Dedesinden öğrendikleri, aldığı eğitim ve hırslı yapısı dolayısıyla kısa zamanda ülkenin iş ve sosyete dünyasının kayda değer isimleri arasında yerini almıştır. Aşka ve evliliğe olan bakışı, zamanı geldiğinde yapılması gereken bir sorumluluktan ibarettir. Daha doğrusu bu, ailesine vermek istediği izlenimdir. Ancak Onur’un, bu müesseseye öyle kolay kolay geçmeye niyeti yoktur. Dedesinin vefatından sonra, vasiyeti doğrultusunda evliliğe biraz daha sıcak bakacaktır.