BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,11
ALTIN 2.326,23
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

NJOY mağazasında tüketiciye özel hizmet

NJOY mobil teknolojiyi yeni bir boyuta taşıyor. NJOY teknoloji mağazasında tüketici ürünü test edebiliyor. Üstelik isterseniz eve bile geliyorlar.

Abone ol

NJOY mobil teknoloji mağazasının ilki İstanbul Aqua Florya'da açıldı. NJOY “Fashionable Technology“ (Moda teknolojiler) sloganı ile hizmet veren mağazasının diğerlerinden çok farklı özellikleri var. NJOY'da ürünü yerinde test edebiliyorsunuz. Evinizde ürünle ilgili sorun yaşadığınızda ise NJOY ekipleri kapınıza kadar gelip teknik destek sunuyor.

NJOY magazalarında dünyanın her yerinden en büyük markalar ve teknolojik ürünler yer alıyor. En iyi ses sistemlerinden tutun da en kaliteli görüntü sunan kameralara kadar. Telefonların performanslarını artıran aksesuarlar ile en kaliteli ürünler NJOY mağazalarında yer alıyor.

ÜRÜNLERİN DENENDİĞİ BİR MAĞAZA

Marka kurucusu, Kürşat Aydın’ın en büyük hedefi “ziyaretçilerin tüm ürünleri deneyimlenebileceği bir mobil teknoloji ve teknoloji aksesuarları mağazası yaratmak”.

Yani beğendiğiniz bir kulaklık veya ses sistemini satın almadan önce deneyebileceksiniz, merak ettiğiniz droneleri uçurabileceksiniz. Telefonunuz için farklı kılıf veya kapak çeşitlerini deneyip karar verebileceksiniz.

EVE BİLE GELİYORLAR

Ürün deneyimi sadece mağazadaki alışveriş sırasında değil, satış sonrası da devam ediyor. Cep telefonu ile kontrol edebildiğiniz ampül setinin montajında zorlanacağınızı düşünüyorsanız, NJOY ekibi dilediğiniz saatte size yardım için geliyor. Aldığınız drone ile ilk uçuşu gerçekleştirmek için dilerseniz size eşlik ediyor NJOY ekibi.

DOĞRU TAVSİYELERİ VEREN BİR PERSONEL

İngilitere’de dünya’nın önde gelen markalarında kariyer yapmış olan Aydın tüketici deneyiminin en önemli unsur olduğunu düşünüyor. Aydın “Teknoloji sektöründe iyi bir tüketici deneyimi yaratmak için bilgili ve teknolojiyi severek takip eden bir kadronun iş başında olması gerekir ” diyor.

Kısa bir zaman içinde büyük beğeni toplamaya başardı.

Markanın 2017 yılına kadar 15 mağaza açma hedefi var.