BIST 9.458
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.498,57
HABER /  GÜNCEL

Nisan ayı etkinlikleri dopdolu

Ümraniye Belediyesi, kültürel etkinliklerle dolu geçen Mart ayının ardından Nisan ayında da Ümraniyeli yetişkinler ve çocuklar için birbirinden güzel etkinliklerin yer aldığı dopdolu bir program hazırladı.

Abone ol

Ümraniye Belediyesi, bünyesindeki çeşitli Kültür Merkezlerinde düzenlediği birbirinden güzel etkinlikleri Nisan ayında da dopdolu bir şekilde Ümraniyeli yetişkinler ve çocuklarla buluşturuyor. Bu ay konferanslar bölümünde M. Fatih Çıtlak ile “Hikmet Söyleşileri”, İ. Lütfi Çakan ile “Hadis Okumaları”, Mehmet Efendioğlu ile “Siyer Sohbetleri”, Dursun Ali Taşçı ile “Mesnevi Sohbetleri”, Ömer Tuğrul İnançer ile “Tasavvuf Sohbetleri”, İhsan Süreyya Sırma ile “Peygamberimizi anlamak” ve İbrahim Adnan Saraçoğlu ile “Sağılıklı Yaşam Kürleri” yer alıyor.

Kültürel etkinlikler kapsamında çocukları eğlendirirken eğiten “Masal Kahramanları 2013”, “Volkan Abi ve Kukla Arkadaşları”, “Çarpım Tablosu” tiyatro oyunları ve “Kahraman Maymun”, “Panda Sihirli Yol” ve “Evim Sensin” filmleri Ümraniye Belediyesi bünyesindeki çeşitli Kültür Merkezlerinde çocuklarla, “Evim Sensin” filmi de yetişkinlerle buluşturulacak.

Ümraniye Belediyesi’nin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile her ay ortaklaşa düzenlediği Okur-Yazar Buluşmaları’nda bu ay Yavuz Bülent Bakiler konuk edilirken, öğrencilere sağlıklı çevreyle ilgili bilgilendirici “Yaşanabilir Çevre için el ele” adlı seminer Orhan Kural tarafından verilecek.
Nisan ayı kültürel etkinlikler kapsamında müzikseverler için Aylin Şengün Taşçı ve Fasl-ı İstanbul konserleri, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Ümraniye Nikâh Sarayında M. Fatih Çıtlak ile Peygamber Efendimizin (sav) anılacağı bir program düzenlenecek. Ayrıca 5-6-7 Nisan tarihlerinde Ümraniye Belediyesi “Yerel Yönetimler Bayramı” adı altında hizmetlerini Ümraniyeliler ile Ümraniye Meydanı’nda paylaşacak ve bu kapsamda Nisan ayı içerisinde birbirinden güzel çeşitli etkinlikler düzenlenecek.