BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,12
ALTIN 2.308,88
HABER /  MAGAZİN

Niran Ünsal düğün görüntüleri eşi İbrahim Gugu kimdir?

Niran Ünsal evlendi. Ne gelinlik giydi ne eşi smokinle geldi. Peki Niran Ünsal'ın evlendiği eşi İbrahim Gugu kimdir? Niran Ünsal ile kocası İbrahim Gugu 8 yıldır sevgili olarak birlikte yaşıyorlardı.

Abone ol

İbrahim Gugu ile 8 yıldır aşk yaşayan ve bu ilişkiden iki çocuk sahibi olan şarkıcı Niran Ünsal, yıldırım nikahı yaparak ilişkisini resmiyete döktü. Çiftin nikahında memurun "evlenmeyi kabul ediyor musun?" sorusuna "hayır" yanıtını veren Gugu, herkesi şoke etti. Ardından Gugu, "şaka, şaka" diyerek durumu kurtarmaya çalışsa da başarılı olamadı.

Eşi İbrahim Gugu'nun memleketi Giresun Görele'de gerçekleşen nikah sonrası sosyal medya hesabından birlikte çekilmiş fotoğraflarını paylaşan Ünsal, "Evlendik biz, şükürler olsun, 8 yıl sonra eşimin memleketi Görele'de evlendik" notunu yazdı.

Niran Ünsal nikahta gelinlik giymezken çiftin bu özel güne hiç önem vermedikleri dikkat çekti. Damat da spor kıyafetlerle nikah masasına oturdu. Niran Ünsal başındaki şapkayı bile çıkarmadı.


Niran Ünsal kamuoyunun gündemine bir açılıp bir kapanması ile geliyor. 8 yıldır resmi nikah olmadan ilişki yaşayan Niran Ünsal'ın sonunda evlenmiş olması şaşırttı. 

Niran Ünsal ile İbrahim Gugu'nun 8 yıllık birliktelik sonrasında aniden evlenme kararları almaları sürpriz oldu. Çiftin apar topar nikah masasına oturmaları ve yıldırım nikahı kıymalarının perde arkası merak konusu. Niran Ünsal ve İbrahim Gugu'nun nikahı Görele'de oldu. Niran Ünsal'ın instagramda 'Şükürler olsun eşimin memleketinde evlendik' yazması nikahı aile mi istedi yorumlarına yolaçtı.