BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,78
ALTIN 2.497,40
HABER /  MAGAZİN

Nilüfer'den çok sert tepki! Belediyeleri lanetliyorum

Sapanca'da belediye çalışanları tarafından sokak köpeklerinin zehirlenerek öldürülmesine şarkıcı Nilüfer'den çok sert tepki geldi.

Abone ol

Geçtiğimiz gün Sakarya'nın Sapanca ilçesinde çekilen ve sosyal medyada hayvanseverlerin tepkisine neden olan, köpeklerin can çekiştikleri görüntüler konuşulmaya devam ediyor. 

Sapancalı hayvansever Oya Yıldırım’ın sosyal medya hesabında paylaştığı görüntüler kısa sürede yayılmış ve büyük tepki toplamıştı. Korkunç olay #SapancadaKatliamvar hastagi ile Twitter'da TT olurken, birçok ünlü isimde İnstagram hesaplarından konuyla ilgili paylaşımlarda bulunmuştu. 

O BELEDİYELERİ LANETLİYORUM

Murat Boz, Aslı Enver, Tuğba Özay ve Zerrin Özer gibi isimlerin ardından şarkıcı Nilüfer de Sapanca'da yaşanan olaya tepkisini dile getirdi. Nilüfer Instagram hesabından denizin ortasında, bir buz parçasında mahsur kalan bir köpeğin denizciler tarafından kurtarılma anının çekildiği bir video paylaştı. Başarılı şarkıcı bu paylaşımına "Sapanca da yaşanan kopeklere yönelik katliama karşı tam da insanlık dersi olabilecek bir video. İste insanlık bu!! Diyor ve katliamları gerçekleştiren belediyeleri lanetliyorum." notunu yazarak tepkisini ortaya koydu.