BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,98
ALTIN 2.416,95
HABER /  GÜNCEL

Nikahtan 10 gün sonra evlenme teklifi etti

Samsun’da işlerinin yoğunluğundan dolayı nikahının kıyıldığı sevdiği kıza evlilik teklifi edemeyen genç, bu teklifi nikahtan 10 gün önce ilg...

Abone ol

Samsun’da işlerinin yoğunluğundan dolayı nikahının kıyıldığı sevdiği kıza evlilik teklifi edemeyen genç, bu teklifi nikahtan 10 gün önce ilginç bir şekilde gerçekleştirdi.
Samsun’da bir gıda firmasında satış temsilcisi olarak çalışan 34 yaşındaki Mevlüt Avcı, bir hastanede sekreter olarak çalışan sevdiği kız olan 27 yaşındaki Zehra Coşkun Avcı ile 10 gün önce nikah kıydı. 1 Haziran’da yapılacak düğün hazırlıklarına başlayan Mevlüt Avcı, işlerinin yoğunluğundan evleneceği kıza resmi nikah kıymasına rağmen evlilik teklifi etmediği için ilginç bir yöntem düşündü. Zehra Coşkun Avcı’yı düğün alışverişi yapma bahanesiyle Piazza Eğlence ve Yaşam Merkezi’ne götüren Mevlüt Avcı, burada yaptığı sürpriz ile evlilik teklifi yaptı. Pizza AVM’de bulunan buz pistinde, görevliler tarafından açılan ‘Bundan yıllar sonra geriye dönüp baktığımızda, iyi ve kötü tüm anılarımla yanımda ol istiyorum. Benimle bir ömrü paylaşır mısın’ yazılı pankart eşliğinde Zehra Avcı’ya çiçek verip evlilik teklifinde bulunan Mevlüt Avcı, işi garantiye almak için nikah kıyıldıktan sonra evlilik teklifinde bulunduğunun esprisini yaptı.
Evlilik teklifi sürprizi karşısında heyecanlanan Zehra Çoşkun Avcı, teklifi kabul etti ve çift birbirlerini sarıldılar. Mevlüt Avcı, “Daha önce ben nikahı yapmıştım. Kendisi Oflu olduğu için ben işimi garantiye aldım. İmza attırdıktan sonra böyle bir şeye karar verdim. Çok güzel bir anı oldu benim için. Ne zamandan beri bunun planını yapıyordum. Bana her fırsatta söylüyordu, ‘Bana evlenme teklifi etmeyecek misin?’ diye Bu Herkesi 1 Haziran’daki düğünüme bekliyorum” dedi.
Böyle bir teklif beklemediğini ifade eden Zehra Coşkun Avcı ise “Bu çok sürpriz oldu. Çok mutluyum” diye konuştu.
(İHA)