BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,98
ALTIN 2.423,52
HABER /  MAGAZİN

Nikah beklenirken ayrıldılar

Kıvanç Tatlıtuğ ile 7 aydır aşk yaşadığı idil Fırat'ın ayrılmasının ardındaki sır aralandı. Fırat'ın ailesi bu durumdan memnun.

Abone ol

İdil Fırat , "Üzgünüm. Böyle olsun istemezdim. Zaman ne gösterir bilinmez. Başka bir şey söylemeyeceğim" dedi. İdil Fırat'ın babası Önder Fırat ise, bu ayrılığı memnuniyetle karşıladı.

Posta gazetesinin haberine göre; Önder Fırat'ın ilk tepkisi şu oldu: "Çok şükür kurtulduk. Bu ilişkiyi hiçbir şekilde istemedim zaten. İdil zamanla her şeyi unutacak." İdil Fırat, annesinin yanında moral bulmaya çalışırken, Kıvanç Tatlıtuğ 'Aşk-ı Memnu'da birlikte oynadığı Selçuk Yöntem ile vakit geçirmeye başladı.

Selçuk Yöntem'in, Kıvanç Tatlıtuğ'a ayrılma kararını bir kez daha düşünmesi yönünde öğüt verdiği söyleniyor. Kıvanç Tatlıtuğ ile İdil Fırat, evlilik hazırlığı yapıyordu.

TARAFLAR NE DEDİ?

İdil Fırat'la ayrıldıktan sonra Kıvanç Tatlıtuğ'a İstanbul turlarında kız kardeşi eşlik etmeye başladı. Yakışıklı oyuncu, önceki gün de kardeşiyle İstinye Park'taydı. Kelebek'in haberine göre; nikah tarihi beklenirken ayrılık haberiyle herkesi şaşırtan Tatlıtuğ, iddiaların aksine ilişkinin Fırat'ın kıskançlığı yüzünden bitmediğini de açıkladı: "Kıskançlık haberleri gerçeği kesinlikle yansıtmıyor. İdil çok kıskanç biri değildi ve ilişkimiz süresince bu konuda beni asla bunaltmadı. Özel bir nedenle ayrıldık ve bu sebep hep bize özel kalacak."