BIST 9.681
DOLAR 32,51
EURO 34,80
ALTIN 2.417,91
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

Nihat Zeybekçi'den ilk açıklama geldi 'İzmir'i alacağız'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında İzmir belediye Başkan adayı olarak Nihat Zeybekçi'nin ismini açıkladı. "İzmir'i alacağız" diyen Zeybekçi , "Seçim kampanyası başlamıştır, sonu hayırlı olsun inşaallah" dedi.

Abone ol

CUMHURBAŞKANI Recep tayyip Erdoğan AK Parti Grup Toplantısında 20 ilin belediye başkan adaylarını açıklıyor. Erdoğan TBMM'de AK Parti Grup salonuna gelmeden kurulan ekrana yanlışlıkla Nihat Zeybekçi'nin ismi ve görüntüsü yansıtılınca Zeybekci'nin İzmir adaylığı kesinleşmiş oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan da Zeybekçi'nin ismini açıkladı...

TEBRİKLERİ KABİL ETTİLER... Bunun ardından hem Nihat Zeybekçi, hem de AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki milletvekilleri ile gruba gelen misafirlerin tebriklerini kabul etmeye başladı. 

ZEYBEKÇİ: İZMİR'İ ALACAĞIZ... Nihat Zeybekci, tebrikleri kabul ederken, ilk açıklamasını da yaptı. Zeybekçi, "İzmir Türkiye’nin en güzel şehri doğuştan güzel, birileri İzmir’i Anadolu'ya sırtını döndürmek istiyorlar. Biz İzmir’i Anadolu'yla kucaklaştıracağız. İzmir alacağız" dedi.

KAMPANYA BAŞLADI... Nihat Zeybekçi, Erdoğan'ın ismini resmen duyurmasından sonra yaptığı açıklamada ise, "Seçim kampanyası başlamıştır, sonu güzel olur inşaallah" dedi.

Nihat Zeybekçi aslen nereli eşi Ayşen Zeybekçi ve çocukları kimdir?