BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Nihat Hoca o mankeni topa tuttu!

Pazar sabahı ATV ekranlarında izleyicilerin sorularını yanıtlayan ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, isim vermeden Aysun Kayacı'ya göndermede bulundu.

Abone ol

İsim vermeden "Benim oyumla çobanın oyu bir değil" diyen Aysun Kayacı'yı eleştiren Ünlü İlahiyatçı, "Köydeki Fatma nine senin gibi bin tanesini cebinden çıkartır." dedi.

AYSUN KAYACI NE DEMİŞTİ?

Bir dönem podyumların aranan isimlerinden Aysun Kayacı, konuk olduğu bir programda "Benim oyumla dağdaki çobanın oyu bir değil" şeklinde bir çıkışa imza atmıştı. Kayacı'nın bu sözleri taraflı tarafsız herkesin tepkisini çekmişti.

"SENİN GİBİ BİN TANESİNİ CEBİNDEN ÇIKARTIR"

Dün sabah ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Nihat Hatipoğlu da eşitlikten bahsederken Aysun Kayacı'nın tepki çeken çıkışını örnek gösterdi. Bazı insanların kendilerini başkalarından üstün gördüğünü belirten Hatipoğlu, "Hatırlar mısınız bilmiyorum ama bir ara 'benim tercihimle köylü Mehmet Ağa'nın tercihi bir olur mu?' demişlerdi. Evet. Köylü Mehmet Ağa da senin kadardır. Köydeki Fatma nine de senin kadar değerlidir. Makamın yüksek olabilir, çok zengin olabilirsin, sanatçı olabilirsin. Ama senin de iki ayağın var, köydeki Fatma ninenin de iki ayağı var. Köydeki Fatma nine senin gibi bin tanesini cebinden çıkartır. Sen onunla birebir aynısın." şeklinde konuştu.