BIST 9.805
DOLAR 32,50
EURO 34,96
ALTIN 2.430,18

Nihat Hatipoğlu'nun eşi kim? Nihat Hoca eşi için ne dedi?

Nihat Hatipoğlu'nun eşi kim? Nihat Hoca eşi için ne dedi?

Emel Hatipoğlu ile evli olan ve 3 erkek evladı olan ekranların en ünlü hocası Nihat Hatipoğlu evlilik hayatı ve eşi Emel Hanım'la ilgili neler söyledi? Emel Hatipoğlu, eşi Nihat Hatiphoğlu'nun yanından bir an olsun bile neden ayrılmıyor?..

Nihat Hatipoğlu'nun eşi kim? Nihat Hoca eşi için ne dedi?

Ekranların en ünlü hocası Nihat Hatipoğlu Ramazan münasebetiyle yine hem iftarda hem sahurda izleyici karşısına çıkıyor.. Hatipoğlu'na pek çok konuda, en çok da evlilikler hakkında sorular soruluyor. Eşi Emel Hatipoğlu ile birlikte evlilikle ilgili soruları cevaplayan Nihat Hoca, kendi evliliğinden de örnekler vererek önerilerini sıraladı... Eşi Emel Hanım ise Nihat Hoca'ya olan aşkını, ve evde yaşananları anlattı.. Nihat Hatipoğlu'nun eşi Emel Hatipoğlu kimdir? Oğulları Said Hatipoğlu ne iş yapıyor?

Nihat Hatipoğlu'nun eşi kim? Nihat Hoca eşi için ne dedi?

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Türkiye'yi etkileyen önemli isimlerden biri. Ramazan boyunca saatlerce yayın yapıyor. Konferanstan konferansa koşuyor. Bu yoğun temposunda en büyük destekçisi eşi Emel Hatipoğlu. Emel Hanım, Ankara'da yaşamasına rağmen Ramazan'da İstanbul'a geliyor ve eşinin bu hızlı temposuna destek olmak için elinden geleni yapıyor. Her canlı yayında yanında. Sesi için ballı, tereyağlı sıcak su hazırlıyor. Sahur yemekleri de ondan soruluyor, akşam çayı da... Biz de Nihat, Emel Hatipoğlu çifti ve oğulları Said Hatipoğlu ile bir araya geldik ve Türkiye'nin gözü önünde olan bu örnek ailenin nasıl yaşadığını konuştuk. İşte Nihat Hoca'nın arkasındaki kadın ve yeni çiftlere örnek olacak 33 yıllık huzur dolu bir evliliğin perde arkası...

Nihat Hatipoğlu'nun eşi kim? Nihat Hoca eşi için ne dedi?

- Emel Hanım, Nihat Hatipoğlu'nun arkasındaki kadın sizsiniz. Bizim görmediğimiz nasıl bir arka plan var? - Emel Hatipoğlu: Hocanın eşi olmak büyük sorumluluk gerektiriyor. Ağır bir yükün altında olduğunun farkındayız. İnsanlara örnek olmamız gerekiyor. Elimden geldiği kadar ona yardımcı olmaya çalışıyorum. Hoca evde olmadığı zamanlar nasılsın, iyi misin, terledin mi, yemeğini yedin mi, dikkat et, soğuk bir şey içme diye arayıp sorarım mutlaka.

Nihat Hatipoğlu'nun eşi kim? Nihat Hoca eşi için ne dedi?

- Hocam eşiniz arayıp böyle sorular sorunca siz nasıl cevap veriyorsunuz? Yeni nesil evliliklerde bu tür sorulara beylerin pek tahammülü olmuyor... - Nihat Hatipoğlu: Hanım, teyzemin kızı. Birbirimizin huyunu çok iyi biliyoruz. Aradaki saygı hiç azalmadı. Beni arayıp bu soruları sorduğunda, "Problem yok, siz kendi hayatınıza bakın. Biz burada tedbirimizi alıyoruz" diyorum. Bazen takıldığımız da oluyor birbirimize ama ben aradığımda niye aradığımı çok iyi bilir. O aradığında ben de niye aradığını çok iyi bilirim. Günde 10 kez konuşuruz. Eşim programları merak eder. "Bana birkaç görüntü atsana" der. Atarım. Bir kedi edindik şimdi. Onu merak ederim. "Bana kedinin görüntüsünü at hanım" derim.