BIST 9.080
DOLAR 32,32
EURO 35,06
ALTIN 2.309,79
HABER /  MEDYA

Nihat Hatipoğlu'nu şoke eden 'Üç harfli'

Nihat Hatipoğlu'nun programına bağlanan kadın kendisine üç harflilerin musallat olduğunu söyleyerek, izleyicileri korkutan detaylar paylaştı

Abone ol

Nihat Hatipoğlu'nun programına telefonla bağlanıp 15 yıldır kendisine üç harflilerin musallat olduğunu söyleyen kadın, anlattıklarıyla ekran başındakileri şoke etti.

Cuma sabahları ATV ekranlarında yayınlanan 'Dosta Doğru' programında izleyici sorularını yanıtlayan Nihat Hatipoğlu'na ilginç sorular yöneltilmeye devam ediyor.

"TELEVİZYONUN ÖNÜNDEN GEÇİYORLAR"

Programa telefonla katılan kadın izleyicilerden biri Hatipoğlu'na, "12 yaşımdan beri bana 3 harfliler musallat oluyor. Şu an 27 yaşındayım. Çocuğuma ve bana zarar veriyorlar. Herkesin gözü önünde vücudumu çiziyorlar. Bunu insanlarda görüyor. Hocalara gittim ama onlar da çare olamadı. Şu an sizinle konuşuyorum televizyonun önünden geçiyorlar. Ne yapmalıyım?" şeklinde bir soru yöneltti.

"DOKTORLARLA GÖRÜŞÜN"

İzleyicisinin anlattıkları karşısında bir hayli şaşırdığı gözlenen Hatipoğlu, izleyicisinin sorusuna "Her şeye rağmen doktorlarla görüşmenizi tavsiye ederim. İhmal etmeyin. Bu işlerde makul olan bir psikologla mutlaka görüşün. Bütün bunlar olabilir. Bu konuda değişik şikayetler var. Allah'a sığınacağız, dua okuyacağız, evde ezan okuyacağız" yanıtını verdi.