BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,92
ALTIN 2.439,65
HABER /  MEDYA

Nihat Genç Halk TV'den kovuldu mu?

CHP'liler Nihat Genç'in eleştirilerine tahammül edemeyince, Halk TV'deki programlarına son verildi.

Abone ol

Nihat Genç'e Halk TV şoku! Gezi Parkı olaylarında yıldızı parlayan Halk TV, Nihat Genç'in sözlerine tahammül edemedi. İddialara göre televizyon yönetimi, yerel seçimler öncesi bir süre ekrana çıkartmadığı Genç için yeni yayın döneminde de yer açılmadı!

Halk TV, son aylarda CHP'nin aday tercihleri konusunda parti yönetimini eleştiren Nihat Genç'in programlarına son verdi.

İddialara göre Nihat Genç, özellikle 30 Mart seçimlerinde Mustafa Sarıgül'ün adaylığı konusunda oldukça sert eleştiriler yöneltmesi Halk TV'yi rahatsız etti. Genç, Halk TV'deki bir programda Sarıgül'ü Ergenekon ve Balyoz davaları konusunda sessiz kalmakla suçlamış, CHP adayı için oldukça sert sözler sarfetmişti.

PROGRAMA ARA VERİLDİ

Sosyal medyada da yer alan bu eleştirilerin ardından televizyon yönetimi, Nihat Genç'in programını bir süreliğine askıya almıştı. 

YENİ DÖNEMDE YOK!

Nihat Genç'e yönelik aylardır süren bu sansür konusunda bugün yeni bir iddia ortaya atıldı. Sosyal medyada yer alan iddialara göre Nihat Genç'in programı süresiz olarak yayından kaldırıldı. Bu arada Genç'te twitter adresinden "Halk TV'den kovulduğuna" ilişkin bir haberin linki paylaşarak iddiaları doğrulamış oldu.