BIST 9.080
DOLAR 32,31
EURO 35,07
ALTIN 2.306,52
HABER /  MAGAZİN

Nihat Doğan'dan uçuk NBA iddiası

Ünlü türkücü Nihat Doğan uçuk bir iddia ortaya attı: Sakal modasını NBA’e ben getirdim...

Abone ol

Şarkıcı Nihat Doğan, NBA basketbolcularının sakal modasının sahibi olduğunu öne sürdü. Sosyal medyada alay konusu oldu.

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın yaptığı Survivor yarışmasına katıldıktan sonra sosyal medyada fenomen haline gelen şarkıcı Nihat Doğan, yine çok tartışılacak bir açıklamaya imza attı. Doğan “Millet diyor ki, NBA'e bu sakal modası nereden geldi? NBA basketçilerine o sakal modasını getiren zat Nihat Doğan'dır” dedi.

ABD 'nin dünyaca ünlü basketbol ligi NBA'e sakal modasını kendisinin getirdiğini söyleyen Doğan, Survivor'a katıldığı dönemde izledikleri Miami maçıyla ilgili gözlemlerini şöyle anlattı:

"Ben oraya, Survivor’dan sakallı halde gittim. Millet diyor ki, NBA'e bu sakal modası nereden geldi? NBA basketçilerine o sakal modasını getiren zat Nihat Doğan'dır. Skorbordda sakallarım uzamış şekilde kendimi gördüm. Millet bana bakıyor, bu adam kimdir, nereden kaçmış diye. Bir taraftan da Lebron beni kesiyor, sakallarım uzun diye tırstı. Kerata Lebron'un kulağını çektim. İlk periyotta Miami kendine gelemedi. Korkudan 25 sayı fark yediler. Sonra devre arası baktılar ki, bizden sıkıntı olmaz, öyle kendilerine geldi çocuklar. Ondan sonra baktım Amerika ’da NBA oyuncularında bu sakal modası.”