BIST 9.088
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,64
HABER /  MAGAZİN

Nihat Doğan meydanı boş bulunca..

Kırmızı Halı'nın bu haftaki sunucusu magazin gündeminden düşmeyen Nihat Doğan'dı. Nihat Doğan sunucu olursa..

Abone ol

TNT ekranlarında yayınlanan ve her hafta farklı bir ünlünün sunduğu 'Kırmızı Halı'nın bu haftaki sunucusu ünlü türkücü Nihat Doğan'dı. Magazin haberlerine kendine özgü yorumlar getiren Nihat Doğan, programın magazin turunda karşısına çıkan Survivor rakiplerini eleştirmeyi de unutmadı.

NİHAT'TAN TANER'E NASİHAT

Survivor'da Taner'le yaşadığı bir anısını anlattı. Taner hakkında olumlu konuşan Nihat Doğan 'Ama Taner'in kendisini biraz frenlemesi lazım. Artık hayatın gerçekleri ile yüz yüzesin. Orası tatlıydı ama hayat gerçekten çok acımasız' dedi.

Nihat Doğan, Asena'yla ilgili konuşmak istemediğini söylese de Survivor'da kendisini dışlayan rakiplerine mesaj yollamayı unutmadı. İşte Nihat Doğan'ın sözleri:

"SİZİ GİDİ MÜSLÜMAN MAHALLESİNDE SALYANGOZ SATANLAR"

"Asena'yla ilgili bir şey söylemek istemiyorum, gerek yok. Ben o zaman söylemiştim bunların dostluk kaleleri örümcek ağlarından oluşur diye. Kardeşim neredeler bunlar, gören var mı? Ben hiç görmedim. Yalandan ağlamalar falan. Dedim 'İstanbul'da göreceğiz bunları. Ey halkım bunları bir arada gören var mı? Biz göremedik abi. 10 kişi Nihat Doğan'a karşı, Nihat Doğan'ı yıkacağız? Bizi yıkamazsınız. Ben bunları bir arada göremedim. Sizi gidi Müslüman mahallesinde salyangoz satanlar sizi."

DERYA BÜYÜKUNCU'YU UNUTMADI

Derya Büyükuncu'ya olan öfkesini de dile getiren Nihat Doğan, 'O Derya meselesine de geleceğiz, olimpiyatlara. Duydum ki ilk uçakla Amerika'ya kaçmış. Kardeşşş, ne diyorsak o. Uzaya kaçsan yandın. Ya olimpiyatlara gideceksin, ya da o okulu yapacaksın. ' diye konuştu.

GEZEN VE KIRCA'YA HAKARET, KIRMIZIGÜL'E ÖVGÜ

Yayına çıkamadan önce Kırmızı Halı ekibiyle röportaj yapan Nihat Doğan, Türkiye'nin değerli sanatçıları Müjdat Gezen ve Leven Kırca'yı yerden yere vurdu. "Altı Okların sanatçısı ayı oynatıcıyla sarhoş taklidi yapanlar iyi sanatçı olarak anıyorlar. Bunlar aynı ideolojinin sahipleri olduğundan bravo alırlar ama Mahsun Kırmızıgül gelir tırnaklarıyla kazıya kazıya filmler yapacak milyonlar izleyecek ama kötü sanatçı olarak anılır." diyen Doğan, usta sanatçılara hakaret ederken, kavgalı olduğu Mahsun Kırmızıgül'e övgüler yağdırdı.

SEDA SAYAN DUYMASIN

Nihat Doğan eski sevgilisi Seda Sayan'a da laf etti. "O hanımefendiye bakın, benle beraberken neredeydi, şimdi nerede? Kimin kime ne kattığını o zaman konuşalım" dedi.

Kendisini eleştirmeye fazlaca kaptıran Doğan, Muhteşem Yüzyıl dizisini eleştirmekten geri durmadı.