BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,39
HABER /  GÜNCEL

Nihat Doğan İbrahim Tatlıses'e 'geçmişiyle' cevap verdi

Özgecan Aslan paylaşımlarıyla tüm Türkiye'nin eleştirisini toplayan Nihat Doğan, İbrahim Tatlıses'in kendisini eleştirmesine cevaben Tatlıses'in geçmişinden örnek verdi.

Abone ol

Özgecan Aslan'ın vahşice öldürülmesinin ardından yaptığı Twitter paylaşımıyla tüm Türki,ye'nin kınadığı Nihat Doğan Twitter'da dur durak bilmiyor. Doğan bu kez İbrahim Tatlıses'e cevap verdi.

'Açık giyimden dolayı taciz ve tecavüzlerin' arttığına ilişkin yorumlara ateş püsküren sosyal medya kullanıcıları, Nihat Doğan'ı, Özgecan Aslan cinayeti sonrası attığı “Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın” mesajından dolayı adeta linç etti. 

Özgecan Aslan'ın vahşice katledilmesi sonrası attığı tweetle çok sert tepki alan Nihat Doğan'a bir eleştiri de ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'ten gelmişti. 

nihat-dogan-ibrahim-tatlises.jpg

Doğan, isim vermeden kendisini eleştiren İbrahim Tatlıses'e, ünlü sanatçının yer aldığı bir haberin fotoğrafıyla karşılık vererek, ''İbrahim Tatlıses de Beni eleştirmiş. Dünya ne güzel; eleştirince aklanıyorsun'' dedi.

SOSYAL MEDYADAN SERT ÇIKMIŞTI

Ünlü sanatçı, oğlu İdo Tatlıses'in ''Bugün siyah giyiniyoruz... ÖzgeCan 'a yapılanlardan dolayı erkekliğimden utanıyorum'' başlığı altında yayınladığı fotoğrafı paylaşarak, ''Biriside, KADIN mini etek giyerse tecavüz edilir diyor...!!! Gelde bu zihniyet sahibi insanlarla bu güzelim DÜNYAYI PAYLAŞ...!!!'' notunu düşmüştü.

İSİM VERMEDEN ELEŞTİRMİŞTİ

Nihat Doğan ismini vermeden kendisini eleştiren ünlü sanatçıya resmi Twitter hesabından yanıt verdi. Doğan, yıllar önce İbrahim Tatlıses ve Perihan Savaş'ın bulunduğu bir haberi ve fotoğrafı paylaşarak, ''İbrahim Tatlıses de Beni eleştirmiş. Dünya ne güzel; eleştirince aklanıyorsun'' notunu düştü.

nihat-dogan.20150218125010.jpg

NİHAT DOĞAN O TWEETİ ATTI, SURVIVOR SALLANTIDA!

Nihat Doğan'ın kısa süre sonra başlayacak Survivor yarışmasının kadosunda yer almayacağı konuşuluyor.

Nihat Doğan o tweeti sonrası Survivor kadrosundan çıkarılması gündeme geldi. #NihatVarsaSurvivorBoykot etiketiyle yapılan kampanyanın ardından Acun Ilıcalı'nın bu kararı aldığı belirtiliyor.

Doğan, mesajında, "Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın" demişti.

Bu mesajla eleştiri oklarının hedefi olan Doğan, kısa süre sonra başlayacak Survivor yarışmasının kadrosunda yer alıyordu. 

"AFFIMI DİLEDİM"

Yarışmanın yayınlanacağı kanalın sahibi ve yapımcı Acun Ilıcalı, Doğan'ı, yarışma kadrosundan çıkardı.
Nihat Doğan da, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Acun Ilıcalı abime ve projesine zarar gelmemesi adına kendisinden affımı istedim" mesajı yayınladı.

AHMET ÇAKAR'A KARŞI DA KENDİNİ SAVUNDU

Canlı yayında spor yorumcusu Ahmet Çakar'ın büyük tepkisiyle karşılaşan Doğan, ağlayarak kendini savundu.

Mersin'de katledilen Özgecan Aslan'ın ardından ‘Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın’ şeklinde bir tweet atan daha sonra bunu silen şarkıcı Nihat Doğan, Beyaz Tv'de yayınlanan Beyaz Futbol programına bağlanarak Türkiye'den özür diledi.

"İKİ TÜRKÜ YAPTIN DİYE..."

Canlı yayına telefonlan bağlanan Doğan'a programda bulunanlardan Ahmet Çakar büyük tepki gösterdi. Çakar, "İki Survivor iki türkü yaptın diye kendini adam mı sandın?" dedi.

Stüdyodan gelen tepkiler üzerine Doğan, bin bir yemin ederek mesajı katilleri aklamak bir düşünce ile atmadığını söyledi. "Canilerin en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum" diyen Doğan, tüm Türkiye'den özür dilediğini belirtti. Programda bulunanların "Attığınız tweet sonrası Acun Ilıcalı tarafından Survivor kadrosundan çıkarıldığınız söyleniyor" demesi üzerine Doğan 'Survivor umrumda değil Survivor ile Nihat Doğan olmadım" yanıtını verdi.

NİHAT DOĞAN TWITTER'DAN SAVUNDU

Survivor kadrosundan çıkarılan Nihat Doğan kendisi hakkında yargısız infaz yapıldığı söyleyerek şu tweetleri attı:

Bu acı olayla hiç alakası olmayan Twittim sanki onu katleden Şerefsizleri savunuyor gibi gösterilirken Survivorü düşünecek kadar aciz Değilm