BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,73
ALTIN 2.501,04
HABER /  MAGAZİN

Nihat Doğan bakana 'akil'sız daldı

Ünlü türkücü Nihat Doğan, çözüm sürecinde belirlenecek akil adam listesi için kendisini önerdi.

Abone ol

BEKİR BOZDAĞ GÜLDÜ

Rixos otelinde kahvaltı sırasında Bakan Bozdağ’a Nihat Doğan’ın Akil insanlar grubuna dahil olma isteğine de dikkat çekildi.

Bozdağ, bu soruya “artık tebessüm edeceksiniz...” şeklinde esprili bir yanıt vermekle yetindi.

 NİHAT'IN  BAKANA AĞIR SÖZ

Nihat Doğan, Bakan'ın sözlerini öğrenince twitterdan Bozdağ için şunu yazdı;

"Sizden rica ediyorum parti rozetini çıkarsa yüzde 1 oy alamayacak,liderlerinin arkasına saklanmış olan kişilere benim adımı zikretmemenizdir"

 İNTERNETHABER - Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ı bile güldüren öneri Nihat Doğan'dan geldi. Doğan şimdi de kendini AKİL ADAM ilan etti.

Bakan 'alaycı' bir yanıt verince de Nihat Doğan twitterda küplere binip, Bakan Bozdağ için ağır bir ifade kullandı.

"Sanatçılar arasında en akil adam benim "diyen Nihat Doğan Star'dan Fadime Özkan'a verdiği röportajda,

-
'Biz elini taşın altına koymuş bir köylü çocuğuyuz. ‘Nihat Doğan akil adam’ deyince halkı hakir görenler beğenmezler ama zaten bunlar hem halk için bir şeyyapmaz hem kaymağı yine onlar götürürler' dedi.

Bu "Akil adam" çıkışı sosyal medyada 'alayla' karşılanan Nihat Doğan, twitterdan geri manevra yaptı ve "akil insan olma arzum yoktur olmayacaktır" diye yazdı.

BUNLAR DA NİHAT DOĞAN'IN AKİL ADAMLAR'I

Nihat Doğan Twitter'da bir de Akil Adamlar listesi verdi.

*Türkan Şoray
*Yaşar Kemal
*Mithan Sancar
*Ali Bayramoğlu
*Oral Çalışlar
*Hüseyin Yayman
*Hikmet Çetin
*Kadir İnanır
*Orhan Miroğlu
*İsmail Beşikçi
*Ahmet Altan

İşte o röportajdan öne çıkan başlıklar;

SANATÇILAR İÇİNDE EN AKİL ADAM BENİM

Sanatçılar da olacaksa orada, sanatçılar içinde elini taşın altına koymuş, duyarlı, efendime söyleyeyim bütün dünya mazlumlarının yanında olan bir köylü çocuğuyum ben de açıkçası. Nihat Doğan akil adam deyince halkı hakir gören o elitler bir anda tabi “Oo, Nihat Doğan mı olacak” derler ama bunlar zaten hem hiçbir şey yapmaz hem biz Somali’ye gidince, Chavez’e Mavi Marmara’dan dolayı vefa bildirmek için gidince, barışın yanında olmak için Nevruz’a gidince tepki koyarlar. Sonra yine onlar entel olurlar, kaymağını onlar götürürler. Nihat Doğan akil adam deyince onlara sıkıntı olabilir ama bu toplumun an akil adamı sanatçısı varsa o da benim yani.

MİLLETVEKİLLİĞİ DÜŞÜNÜYORUM

Milletvekilliğini düşünüyorum.  Şu anda da siyaset yapıyoruz. Bazıları sözlerimin içini boşaltmaya çalışsa da. Kariyerinin zirvesindeyken bunu yapmak onların alışkın olduğu bir şey değil çünkü. Siyaset yapmak taraf olmak sonuçta, kendinden olmayanları karşına almak demektir.

MEDYADAN AHLAKSIZ TEKLİFLER GELDİ

Çok siyasallaşmış bir medya vardı. Tayyip Erdoğan’a oy verdiğimiz desteklediğimiz için tepki aldık. Ama medyadan Tayyip Erdoğan’ı sevme, aleyhine konuş diye çok teklifler geldi. Biz seni dizilerde oynatırız büyütürüz şöyle yaparız dediler. Ama biz kabul etmedik. Reytingi bizim milyonda birimiz olmayacak kişiler programlar yaptılar gittiğimiz her yerde gündemi oluşturmamıza rağmen bir direniş var bize karşı.

MAHSUN KORKTU DÜZEN ŞARKILARI YAPTI

Mahsun da yaptı ama onun da sonradan kaseti çıktı bir düğünde sarı kırmızı yeşil renklerle. Üstüne gittiler, o da dümeni kırdı, dik duramadı. Düzen şarkıları yapmaya başladı. O denli linç edilmeseydi belki cesaret bulup konuşacaktı. Ama o vesayetçi düzenin linçinden korktu. Ben korkmadım. Halk için ölüm düğün gibidir bize dedim.