BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.425,95
HABER /  GÜNCEL

Nihal Olçok ilk kez açıkladı Erol Olçok şehit olmadan önce...

15 Temmuz kanlı darbe girişiminin üzerinden bir yıl geçti. Hem oğlunu hem de eşini 15 Temmuz gecesi köprüde kaybeden Nihal Olçok, canlı yayında ilk kez bir itirafta bulundu.

Abone ol

15 Temmuz'da yaşanan kanlı darbe girişiminin izleri devam ediyor. Yıl dönümünde tankın önüne atlayarak şehit olan Erol Olçok'un eşi Nihal Olçok konuk olduğu canlı yayında çarpıcı açıklama yaptı.

Hem eşi Erol Olçok'u hem de oğlu Abdullah Tayyip'i 15 Temmuz gecesi şehit veren Nihal Olçok Fatih Altaylı'nın programına katıldı. Canlı yayında o gece yaşadıklarını ve neler hissettiğini anlatan Nihal Olçok ilk kez Erol Olçok ile olan bir anısını anlattı.

BUNU İLK KEZ SÖYLÜYORUM

Nihal Olçok katıldığı programda Fatih Altaylı'ya bunu ilk kez açıklıyorum diyerek, "Biz Olçok ile köprüyü çok izledik. Onun işi karşıdaydı evimiz Anadolu Yakasın'daydı. Bana bir gün şey demişti göçmeden önce, o çerkez ben arnavut. Biraz inatçıydık. Son dönemde bir düzlemde buluşmamız gerekiyordu. 15 Temmuz yaşanmadan önce Olçok bana, 'Biliyor musun Nihal biz köprüde buluşacağız' dedi. Evet köprüde buluşacağız" ifadelerini kullandı.