BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.513,29
HABER /  MEDYA

Nihal Candan Survivor'dan elenince 3 ismi şoke edip gitti?

Nihal Candan Survivor'dan elenince ne söyledi? Veda ederken sadece 3 isme sarılan Nihal Candan tepki koyarak gittiği diğer 3 isim bakın kim oldu?

Abone ol

Survivor gönüllüler oy sıralamasına göre bu hafta adadan elenen isim Nihal Candan oldu. Nihal Candan'ın adını eleme tahtasına 'babacığım' diye hitap ettiği İbrahim Giydirir yazdırmıştı.

Nihal Candan adının yazılmasına çok kırılmış ve adadada çok sert tepki göstermişti. İbrahim Giydirir de şaşırtan bir karşılık verip Nihal Candan'ı 'hainlikle' ve takıma ihanet etmekle suçlamıştı. Nihal Candan Survivor adasındaki son konseyine işte bu tabloyla çıktı. Haliyle konseye de Nihal Candan krizi damga vurdu. Semih Öztürk'ün ellerini ovuşturarak keyifle izlediği tartışma Nihal ile Serkay arasında geçti.

NİHAL CANDAN SURVİVOR'DAN ELENİNCE VEDASINDA NE DEDİ?

Nihal Candan Survivor ada konseyinde elenen isim olarak adı açıklanınca çok üzüldü. Veda ederken şunları söyledi;

- 'Survivor yaşamam gereken bir deneyimdi. yapmam gerekenler listesinde baştaydı. Gönül isterdi ki burdan kızgınlık ve kırgırlıkla ayrılmayayım hepsiyle vedalaşayım ama öyle olmadı. Buraya kadarmış"

NİHAL CANDAN'IN VEDA ETMEDİĞİ İSİMLER

Nihal Candan vedası sırasında sadece 3 kişiye sarılırken diğer 3 kişiyi koyduğu tepkiyle şoke etti. Nihal'in sarılarak vedalaştığı kişiler Gizem Memiç, Efecan ve Zafer oldu.

Serkay Tütüncü, Damla Can ve İbrahim Giydirir kendileriyle de vedalaşmasını beklediler. Ancak Nihal Can onlara da Semih Öztürk muamelesi çekip veda etmeden gitti.

NİHAL CANDAN ADADAN KAVGAYLA GİTTİ

Nihal candan Survivor adasındaki son gününü de kavgayla geçirdi. İpleri kopardığı son isim Damla Can oldu. Damla ile gider ayak yaptığı kavga ile ada inledi.