BIST 9.715
DOLAR 32,50
EURO 34,91
ALTIN 2.438,01
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Niğde Bor da doğalgazla tanışacak!

Doğalgaz kullanımı Türkiye'ye yayılıyor. Kapadokya Niğde Doğal Gaz Dağıtım A.Ş., yatırımlarına Bor ilçe merkezini de dahil etti.

Abone ol

2006 yılından bu yana Niğdeliler’e, 2007 yılından bu yana Bor TOKİ Konutlarına ekonomik, güvenli ve kesintisiz bir şekilde doğal gaz hizmeti sunan Kapadokya Doğal Gaz, 2010 yılı yatırımlarının en büyük ayağı olan Bor Merkez Doğal Gaz Projesi’ne başladı.

Niğde’ye verdikleri hizmetin kapsamını her geçen gün genişlettiklerini söyleyen Kapadokya Niğde Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. Müdürü Yasin Tekbaş, Bor Merkez Doğal Gaz Projesi için 12 Mart tarihinde belediyeden kazı izni aldıklarını belirtti. Tekbaş, “6 gün gibi kısa bir zamanda 5 kilometre hat döşemesi yaptık ve 2010-2014 yılları arasındaki yatırım projemizin bütçesi tam 3.8 milyon dolar. Bor’u doğal gaz konforu ve ekonomisiyle tanıştırmak için çalışmalara hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

Dört mevsim boyunca rahatlık sunan ve özellikle kışın oluşan hava kirliliğinin önlenmesinde büyük rol oynayan doğal gazın, Kapadokya Doğal Gaz sayesinde Borluların hayatındaki yerini alacağını ifade eden Tekbaş, “Kısa sürede yaptığımız 5 kilometrelik hat döşemesi Bor’a verilen önemin bir göstergesidir. Doğalgaz’ın Bor’un merkezine ulaşmasıyla birlikte hem ısınmada hem de ocak ve şofbende, konfor ve ekonomi bir arada olacak. Gelecek nesillere temiz bir dünya bırakmak için herkes üzerine düşeni yapmalı.

Biz, Kapadokya Doğal Gaz olarak yatırımlarımıza durmaksızın devam edeceğiz ve ulaştığımız her yerde doğal gaz konforu ve ekonomisini güvenle yaşatarak, görevlerimizi en iyi şekilde yerine getireceğiz” diye konuştu.