BIST 9.713
DOLAR 32,52
EURO 34,81
ALTIN 2.429,40
HABER /  MAGAZİN

Nicole Scherzinger'in seksi selfie'si bomba

Nicole Scherzinger'in instagram'dan paylaştığı fotoğraf ile tatil rotası belirlenmiş oldu.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

X Factor adlı yarışmada jürilik yapan ünlü şarkıcı Nicole Scherzinger'in Maldivler'deki tatil fotoğrafı sosyal medyada yankı uyandırdı.

Formula 1 pilotu Lewis Hamilton ile birlikte olan ünlü şarkıcı Nicole Scherzinger jüriliğini yaptığı X Factor adlı yarışmanın son bulması sonucu kendisini tatil için Maldiv Adalarına attı. Ünlü şarkıcı Nicole Scherzinger'in yarışma sonrası ülkeyi terk ettiği fakat nereye gittiği bilinmezken paylaşılan instagram fotoğrafı ile olay anlaşıldı.

1.20140310104720.jpg 

Ünlü şarkıcı Nicole Scherzinger'in Maldivler tatilinde çektirdiği selfie fotosunu instagram hesabından paylaşması üzerine tatil adresi belli oldu. F1 pilotu sevgilisi Lewis Hamilton'ile yakaladıkları arayı fırsat bilen ünlü şarkıcı kendisini doğal güzelliklerin ve eşsiz suların içerisinde buldu.

2.20140310104920.jpg

İnstagram hesabından paylaştığı sular içerisindeki bikinili fotoğrafı takipçileri tarafından beğeni rekoru kırarken ünlü şarkıcının sır gibi sakladığı tatil rotasıda belirlenmiş oldu. Geçtiğimiz aylarda yeni albüm çalışması içerisinde olduğu öğrenilen Nicole Scherzinger'in aynı zamanda Sony ile özel bir sponsorluk anlaşmasıda imzaladığı gelen haberler arasında yer aldı.