BIST 9.687
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.505,75
HABER /  GÜNCEL

14 yıldır kendi oğlu sanıyordu

Raporu görünce kalp krizi geçirdi. 14 yıllık gerçeği gördü yıkıldı.

Abone ol

Antalya'nın Kemer İlçesi’nde yat kaptanlığı yapan 40 yaşındaki Yusuf T., 14 yaşındaki oğlu C.'nin başkasından olduğunu öğrenince yıkıldı.

Kaptan Yusuf T., 1991 yılında evlendiği R.Ö.'den 2004 yılında boşandı. Eşinin kendisiyle evliyken başkasıyla ilişkisi olduğundan şüphelenen Yusuf T., içinin rahat etmesi için Antalya 2’nci Aile Mahkemesi'ne başvurarak oğlu C.'ye DNA testi yapılmasını istedi. Yusuf kaptan, gelen DNA raporu ile 14 yıldır ‘oğlum’ dediği C.T.'nin kendisinden olmadığını öğrenince şoke oldu. Yusuf T., mahkemeye başvurarak bugüne kadar ödediği nafakanın iadesini, oğlu C.'nin de nüfusundan silinmesini talep etti.

Eşi R.A.'dan kendisinden habersiz bir yakınına kefil olması sonucu gelen hacizler nedeniyle ayrıldığını anlatan Yusuf T, “Ben boşanma davası açınca, çevremdeki birçok kişi oğlumuz C.'nin başkasından olduğunu söyledi. Bu benim içimde büyük bir şüpheye neden oldu. Boşanınca DNA testi istedim. Sonuçta gördüğüm raporla yıkıldım'' dedi.

Rapor sonrasında şüphelerine rağmen büyük bir şok yaşadığını ve raporun sonucunu kendisine avukatının alıştıra alıştıra söylediğini belirten Yusuf T., ayrıldığı eşinin hemen bir başkası ile yaşamaya başladığını, boşandıktan sonra da evlendiğini söyledi. Yusuf T., raporu ilk gördüğü andaki duygularını ise şöyle anlattı:

“Şok oldum. 14 yıldır ‘oğlum’ dediğim çocuğun bana ait olamayacağı yazıyordu. Avukatım rapor sonucunu bana alıştıra alıştıra okudu. Şüphe taşıyordum ama çocuğun benim olduğunu da düşünüyordum. Çok büyük bir rahatsızlık geçirdim. Kalp krizi geçirdim. Herhalde yerimde başkası olsa aklını oynatırdı.''