BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Gözü önünde ölünce dondu kaldı

Eşini öyle görünce ne konuşabildi ne de tepki verebildi...

Abone ol

Cevizlibağ'da meydana gelen trafik kazasında Şenel Demirci isimli şahıs, sol şeritte arıza yapan aracının içinde bulunan ailesini, arkadan gelen araçların çarpmaması için korurken hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre Cevizlibağ'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti. Saat 23.30 sıralarında yaşanan kaza, içerisinde eşi ve oğlunun da bulunduğu otomobili sol şeritte arıza yapan Şenel Demirci isimli vatandaşın, arkadan gelen araçların kendilerine çarpmasına engel olmak için arkadaşı Kerem Şeniz ile birlikte otomobilden inerek, el işaretleriyle diğer sürücüleri uyarmaya çalışmak istediği sırada meydana geldi.

Aşırı hızlı olduğu iddia edilen İsmail Yılmaz yönetimindeki bir otomobilin, arıza yapan aracı görmemesi üzerine, önce Şeniz ile Demirci'ye, ardından da sol şeritte duran arızalı otomobile çarptı. Asfaltta sürüklenen Şenel Demirci hayatını kaybetti.

0-1 Karayolu'ndan, Haliç Köprüsü yönüne giden Şenel Demirci, 34 BLC 22 plakalı Tofaş Şahin marka otomobili arıza yapınca sol şeritte durmak zorunda kaldı. Polisi arayarak yardım isteyen Demirci ile arkadaşı Kerem Şeniz, arkadan gelen araçların kendilerine çarpmaması için otomobilinden indi ve el işaretleriyle sürücüleri uyarmaya başladı.

Bu sırada sol şeritten 34 DJ 8391 plakalı Hyundai marka otomobiliyle gelen İsmail Yılmaz, son anda fark ettiği Şenel Demirci ile Kerem Şeniz'e çarptı. Şenel Demirci'yi de beraberinde sürükleyen otomobil, Demirci'nin otomobiline çarptıktan sonra durabildi. Yardıma koşanlar, Demirci'nin parçalanan cesedini otomobillerin arasından çıkarttı.

EŞİ KONUŞAMADI

Oğlu Oğuzhan (8) ile birlikte hafif yaralı olarak otomobilden indirilen Şenel Demirci'nin eşi Sevda Demirci (29), yaşadığı şok nedeniyle tepki vermekte zorlandı.



Sabit bir noktaya bakan ve konuşamayan Sevda Demirci ile oğlu, ambulansla Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerinde ilk tedavisi yapılan Kerem Şeniz İstanbul Tıp Fakültesi'ne, İsmail Yılmaz ise Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilerek, tedavi altına alındı.