BIST 9.525
DOLAR 32,58
EURO 34,73
ALTIN 2.497,76
HABER /  SPOR

Necati Ateş kıymete bindi

Feldkamp'ın takımda düşünmediği iddia edilen Necati'ye ilgi büyük...

Abone ol

İntertoto Kupası 3. Tur ilk maçında Romanya’nın Otelul Galati takımına 2-1 yenilen Trabzonspor'da, yönetim takviye kararı aldı. Listenin ilk sırasındaki isim, Feldkamp'ın takımda düşünmediği iddia edilen Necati Ateş.

F.BAHÇE'DE YENİ HEDEF NECATİ

Teknik direktör Ziya Doğan’ın ısrarlı baskıları karşısında ikna olan yönetim, kaleci, stoper, solbek ve forvet için arayışlara başlıyor. Kalede Jefferson’un takımdan ayrılmak istemesi üzerine yabancı bir ismi bu mevkiye takviye etmek isteyen yönetim, menajerlere haber verdi.

Bordo-mavili yönetimin menajerlere, “Takımı sırtlayabilecek ve Tolga’yı yetiştirebilecek bir isme ihtiyacımız var. Bonservisi elinde olan böyle bir kaleciniz varsa gelin görüşelim” dediği öğrenildi. Bunun üzerine harekete geçen menajerler yurt dışında arayışlarına başladı. Bu arada Trabzonspor’da kale için Konyasporlu Özden ve Trabzonlu kaleci Yavuz Eraydın’ın da isimleri geçiyor.

NECATİ ATEŞ İLE YENİDEN

Stoper konusunda geçtiğimiz sezon Galatasaray’da forma giyen Shaktar Donetskli Tolga Seyhan’la son detayları konuşacak olan yönetim, yüksek fiyat ödememe konusunda kararlı gözüküyor. Tolga ise peşin para konusundaki ısrarını sürdürüyor. Solbekte arayışlarını sürdüren yönetim şu ana kadar bu mevki için bir isim üzerinde karar veremedi. Türkiye’de solbek bulmanın çok zor olduğunu söyleyen Trabzonspor yönetimi, Stepanov’un Porto ile resmi sözleşme imzalamasının ardından bu mevki içinde yabancı futbolcu arayışlarına başlayacak. Forvet arayışlarında ise Trabzonspor’da hareketli saatler yaşanıyor.

Galatasaray Teknik Direktörü Kalli’nin takımda düşünmediği belirtilen Necati Ateş için, sarı kırmızılı kulüple yeniden görüşmelere başlanacak. Daha önce yapılan görüşmelerden bonservis sorunu yüzünden olumlu sonuç alamayan Trabzonspor yönetimi, Galatasaray’ın Necati için indirim yapacağını düşünüyor. Aynı takımdan Hasan Kabze’nin de sürpriz bir şekilde Trabzonspor’a gelebileceği belirtildi.