BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,90
ALTIN 2.434,80
HABER /  POLİTİKA

CHPden gemicik ilanı

CHP, AK Parti'yi ilanla vuruyor. "Ananı da al git"ten sonra, gemiciğe takıldı...

Abone ol

Cumhuriyet Halk Partisi, seçime çok kısa bir süre kala gazetelere verdiği çarpıcı ilanlarla dikkat çekiyor.

'Yalanını da al git' ilanıyla AK Parti'yi ve Başbakan R.Tayyip Erdoğan'ı bir hayli kızdıran CHP, reklamı hazırlayan ajansın dikkatsiz tutumu nedeniyle de büyük tepki çekmişti.

CHP'nin çarpıcı yeni bir ilanı daha gazetelerde yer aldı. 'BÜYÜK VURGUN' başlığı ile film tanıtımlarına benzetilen ilan, AK Parti'yi yine çok kızdıracak cinsten.

Başbakan R.Tayyip Erdoğan'ın oğlunun aldığı gemiyi 'gemicik' diye nitelendirmesinden sonra CHP ilanında bu noktaya dikkat çekiliyor.

'AKP Yapım İftiharla Sunar' üst başlığı ve 'BÜYÜK VURGUN' isminin yer aldığı ilanda oyuncular olarak da 'Kemal Unakıtan, Recep Tayyip Erdoğan, Abdullah Gül ile Binali Yıldırım'ın isimleri sıralanıyor ve dörtlünün resimleri yer alıyor.


Bir gemi resminin de yer aldığı ilanda verilen mesaj şöyle:

'BÖYLE FİLM GÖRMEDİNİZ'
'Dört kafadar'ın akıl almaz hikayesi: Tayyip'in bursla okuyan oğlu, mezun olur olmaz 3 milyon dolarlık bir 'gemicik' alır. Binali'nin oğlunun ise şaibeli bir gemisi zaten vardır! Kemal'in oğlu akıllı mı akıllı: Vergilerin ne zaman düşüp yükseleceğini iyi bilir, arada voliyi vurur! Abdullah ise kayıp trilyon davasıyla anılır durur...

Bakalım 4 kafadar 22 Temmuz sonrasında tüm bunların hesabını nasıl verecek?

(Televizyongazetesi)