BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,77
ALTIN 2.507,70
HABER /  POLİTİKA

Uluçun oyu ezber bozdu

Uluç herkesi ters köşeye yatırdı. Hayatında ilk defa o partiye oy verecek.

Abone ol

Lafı uzatmadan söyleyelim. Sabah yazarı Hıncal Uluç MHP'ye oy verecek.. CHP'ye oy vermesi beklenen Uluç neden MHP'ye oy verdiğini sözleriyle açıklıyor..

Uluç hayatında ilk defa MHP'ye oy verecek. Babası bu partiden adayken bile MHP'ye oy vermediğini itiraf eden Uluç, nasıl oluyor da şimdi oyunu üç hilalden yana kullanıyor?

Yazardan dinliyoruz:

"Bugün, AKP'nin böylesi iktidara gelmesine sebep olan ve geçen seçimde partisine tam bir hezimet yaşatan Devlet Bahçeli'ye, hele o miting meydanlarındaki "İp" ayıbından sonra nasıl oy veririm peki?.
Vermek zorunda olduğum için..

AKP'yi durdurmanın yolu, benim için MHP'den geçiyor bu seçimde..
Seçim öncesi en demokrat davranan lider oldu, Bahçeli.. Muharrem Şemsekler, Tuğrul Türkeşler başta, tüm muhaliflerini en iyi yerlerden liste başı yaparak Deniz Baykal'a ders verecek kadar.

İstanbul'da, benim bölgemde de tepeye Gündüz Aktan'ı koydu. Gündüz sınıf, kantin ve spor salonu arkadaşım benim Mülkiye'den.. 4 yılımızda hemen her gün beraberdik, Gündüz, Ahmet (Kışlalı) ve ben.. Öylesi.. Çok iyi tanırım. Çok güvenirim. Yıllarca Büyükelçilik yaparak dünyayı tanıdı. Dışı da, içi de iyi bilir.. Radikal'deki yazılarının hemen hepsine imzamı atarım.
Öteki sınıf arkadaşlarım, Mustafa Özyürek (CHP) ve Burhan Özfatura (DP) kusura kalmasınlar.. Bu seçimlik Gündüzcüyüm..
Oyum MHP'ye, yani!. "