BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

İnternet Mahirin filmi çekiliyor

"İnternet Mahir" olarak tanınan Mahir Çağan'ın filmi çekiliyor. İşte konusu.

Abone ol

İnternet'te, dünyanın birçok ülkesinde geniş hayran kitlesine sahip olan ve ‘İnternet Mahir’ olarak tanınan Mahir Çağrı'nın yazdığı, hayatını anlatan 113 sayfalık ‘I kiss you’ (Öperim seni) kitabından uyarlanan filmin bir bölümünü Marmaris'te çekilecek.

Doğası ve kültürüyle bir tatil cenneti olan Marmaris'e turistleri davet etmek gerektiğini belirten Mahir Çağrı, “Her gelene ‘I kiss you’ diyeceksin ve Marmaris'in reklamını yapacaksın. Kendi hayatımı anlatan 113 sayfalık ‘I kiss you’ adlı kitabı bir süre önce bitirdik.

Dünyada, bir tane Mahir var. CNN International, internet sayfasında bir numara ve halen yayına devam ediyor. Dünyada akış, çok hızlı devam ediyor. Ama ne yazık ki, bundan Türk medyasının ve Türkiye'nin haberi yok. Her gün, on binlerce elektronik posta alıyorum. Ne yazık ki iş adamlarımız ve turizmciler bu fırsatı kullanamıyor."

Filmine, bir Türk şirketinin sponsor olmasını beklediğini ifade eden Çağrı, “Borat, diye bir adam çıkıp, film yaptı. Tüm dünya, ‘Mahir'i taklit etti’ dedi. 300 milyon ABD doları gelir getirdi. Eğer, orjinali yani ben film yaparsam, iki katı gelir elde ederim.

Bu yapılacak olan filme bir Türk şirketi sponsor olmalı. Türk ünlüsü değilim, dünya ünlüsüyüm. Film, senaryo gereği ABD'de başlayacak ve Türkiye'de İzmir, Marmaris gibi çeşitli güzel şehirlerimizde çekilecek" dedi.