BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,77
ALTIN 2.506,89
HABER /  GÜNCEL

Saldırının şifresi Youtubeda mı?

Terör örgütü PKK'nın propagandasına izin veren Youtube sitesinde bir mesaj yayınlandı. O mesaj bakın neydi...

Abone ol

adrenalin1981" kullanıcı adıyla Youtube’da terör örgütünün videolarını yayınlayan bir kişi, 31 Ekim 2006 tarihinden beri bölücü propaganda yapıyordu.

adrenalin1981’in Youtube’daki profil sayfasında, teröristbaşı Abdullah Öcalan’ın fotoğrafları, PKK bayrakları ve Atatürk’e hakaret içeren videolar da yer alıyor.

Fakat en çarpıcı olan, bazı yazılarını Almanca yazan adrenalin1981’in, 15 Mayıs tarihinde kendi sayfasına bıraktığı mesaj.

Mesaj aynen şöyle diyor: "Şimdi Türk devleti Güney’e bomba yollayarak Güneyli güçleri ve halkı PKK’ye karşı yeniden bir saldırı pozisyonuna getirmeye çalışıyor. Yarın benzer bombaların bir tepki olarak Ankara’nın kalbinde patlaması hiç de şaşırtmamalı."

 
PKK sempatizanı olan bu kişinin sitesi baştan sona terör örgütünün propagandası ile dolu.. Sitede Türk halkı hedef gösterilirken, Öcalan'ın resimleri her yanı kaplıyor. 

Ankara’daki patlamanın ardından internette her gün yüzbinlerce kişinin ziyaret ettiği Türk forumlarında, Youtube’da geçen hafta yayınlanan o mesaj hatırlatıldı. Birçok vatandaşın, mesajı, ihbar olarak emniyet birimleri ve Cumhuriyet Savcılıklarına ilettiği belirtildi.

"Ben ölmekten korkmuyorum"

Bir internet sitesi bu kişinin
adını ve fotoğraflarını deşifre
etti...


Bir anda dikkatleri üzerine çeken bu kişinin adının Deniz Bektaş olduğu öne sürülüyor. tahribat.com adlı site Bektaş'ın kişisel sitesinden aldığı resimlerini yayınladı.

adrenalin1981 nickli bu kişi sitesindeki mesajı da değiştirdi. Bu kez siteye şu notu düştü;

"Sizde hiç mi akıl yok. Sağır sultan bile biliyor ki PKK 18 Mayıs'tan sonra ateşkese son verecek. Köpek gibi oraya buraya saldırıyorsunuz. Ben ölmekten korkmuyorum. Ankara'daki bombayla hiç bir alakam yok. O insanların ölmesini ben istemedim. Ölmesi gerekenler bellidir".