BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,89
ALTIN 2.429,48
HABER /  EKONOMİ

Avon Gebzeye üs kurdu

Kozmetik devi Avon Gebze’de açtığı yeni Operasyon Merkezi ile Türkiye pazarındaki etkinliğini artırıyor.

Abone ol

Avon Türkiye, 20 milyon $’lık yatırım yaparak, en gelişmiş teknoloji ile donattığı yeni Operasyon Merkezi’nin açılışını bugün gerçekleştirdi. Avon, Türkiye’ye duyduğu güvenin bir yansıması olan bu merkez aracılığıyla satış temsilcilerinin ihtiyaçlarını dünya standartlarında çözümlerle karşılamayı hedefliyor.

Avon Türkiye Operasyon Merkezi’nin açılış töreni, aralarında Avon Türkiye Genel Müdürü Ron Griffiths, Batı Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi Tedarik Zinciri’nden Sorumlu Başkan Yardımcısı Michael Watson ve Batı Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi Finans’tan Sorumlu Başkan Yardımcısı Stephen Ibbotson gibi Avon’un üst düzey yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Törene Kocaeli ve Gebze yerel yönetim temsilcileri de ilgi gösterdi.

Törende konuşma yapan Batı Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi Tedarik Zinciri’nden Sorumlu Başkan Yardımcısı Michael Watson, şunları söyledi: “Burada olmak ve Gebze’deki yeni operasyon merkezimizin açılışını kutlayarak “Yarına Merhaba” demek benim için büyük bir onur. Türkiye, Avon’un global portföyü içerisinde çok güçlü bir büyüme motoru ve biz, Türkiye pazarına olan bağlılığımızı bugün bir kez daha pekiştirmekten mutluluk duyuyoruz. Merkezimiz aracılığıyla, satış temsilcilerimize, dünya standartlarında çözümler bularak, hizmet sunacağız.”

Avon Türkiye Genel Müdürü Ron Griffiths yaptığı konuşmada: “Avon’un Türkiye’ye bağlılığını kutladığımız bugün, yeni bir yarına merhaba diyoruz. Tüm satış temsilcilerimizin ihtiyaçlarını geliştirilmiş hizmetlerle en mükemmel şekilde karşılamayı hedefliyoruz. Yeni operasyon merkezimiz sayesinde operasyon ve dağıtımlarımızı çok daha rahat bir şekilde yönetebileceğiz. Artan verimliliğimizle satış temsilcilerimize ve müşterilerimize daha kısa sürede ürün temin edeceğiz.” dedi.

Yeni operasyon merkezinden ayda 9,5 milyon adet ürün dağıtılacak
39.867 m2’lik alana kurulu yeni operasyon merkezinde 200’ü aşkın personel istihdam edilecek. Personel, aylık yaklaşık 9,5 milyon adet ürün gönderme kapasitesine sahip merkezde, satış temsilcilerinin siparişlerini alacak, hazırlayacak ve dağıtımını sağlayacak. Bu merkezden, Avon Türkiye’nin, 81 ilde, 779.452 km2’lik bir alanı kapsayan tüm ülke çapındaki satış temsilcileri ve müşterilerine dağıtım gerçekleştirilecek.

Yeni operasyon merkezinin 5.842 m2’lik depo alanı ve yaklaşık 3000 farklı ürün stoklama imkanı bulunuyor. Buna ek olarak merkez, Avon Türkiye’nin dağıtım operasyonları, müşteri hizmetleri ve bilgi teknolojileri fonksiyonlarını tek bir stratejik lokasyonda biraraya getiriyor.