BIST 9.712
DOLAR 32,51
EURO 34,92
ALTIN 2.431,51
HABER /  GÜNCEL

Bu da karınızı kiralayın sitesi

Belçika'da, "Karınızı kiralayın" sloganıyla faaliyete sokulan bir internet sitesinde kadın ticareti başlatıldı..

Abone ol

Belçika’da, "Karınızı kiralayın" sloganıyla faaliyete sokulan bir internet sitesinde kadın ticareti başlatıldı.

Belçika’nın ulusal Belga ajansının haberine göre, sitede "Yalnızlığa veda" ve "Evinize istediğiniz kadar kadın gönderiyoruz" gibi ifadeler kullanılırken, söz konusu kadınların ırk, dil, yaş, saç rengi ve vücut ölçüleri gibi tercihler "müşterilere" bırakılıyor.

Başlangıçta "1 Nisan şakası" gibi algılanan sitede, ilk aşamada "ev temizleyen kadınların" görüntüleri yansıtılıyor. Sitede, "kiralık eşlerin" 24 saatte teslim edileceği, istenildiği kadar evde tutulabileceği ve birkaç eşin aynı anda seçilebileceği belirtilirken, 9500 kadın seçeneği olduğu ileri sürülüyor.

Söz konusu internet sitesinde "ilk denemeyi yapanlardan" Christian B. adlı 35 yaşındaki bir kişi, "İstediğim zaman karılarımı değiştirebiliyorum. Üstelik evimde her zaman birkaç kadın bulundurabiliyorum" diye konuştu.

"Entelektüel", "sportif" veya "birçok yeteneğe bir arada sahip olan" kadınları kiralayan sitenin yönetici firması Emakina’nın başkanı olarak tanıtılan Brice Le Blevennec isimli şahıs, açıklamasında, "sitenin toplumsal hastalık olan yalnızlığa ve sosyal kopukluğa bir ilaç olduğunu" savundu.

"Artık yeni teknolojilerin insanları birbirinden uzaklaştırdığının söylenemeyeceğini" anlatırken, bu girişimle "müthiş bir pazarın hedef alındığını" söyleyen Le Blevennec, Devlet İstatistik Enstitüsünün verilerine dayanarak, Belçika’da yalnız yaşayan erkeklerinin oranının 15 yılda yüzde 50 arttığına dikkati çekti.

Sitenin reklamında, "Kiralık kadın eve mutluluk getirir" sloganıyla cinsel çağrışımlı görüntülere yer verilirken, "katalog" resimlerinde değişik "aylık kira fiyatları" öneriliyor.