BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,88
ALTIN 2.436,42
HABER /  GÜNCEL

Atatürke fıkralı saldırı!

Ak Parti Mimarsinan Belde Belediye Başkanı, Atatürk'ü fıkra konusu yaptı. Ve Atatürk'e çirkin yakıştırmalarda bulundu...

Abone ol

Ak Parti Mimarsinan Belde Belediye Başkanı Bozgeyik, Atatürk'ü fıkra konusu yaptı. Başkan, sözde komik hikayesinde, Ulu Önder'e şekerli kahve içtiği için çok çirkin yakıştırmalarda bulundu.

Bir fincan kahvenin 40 yıl hatırının sayıldığı ülkemizde, bir ulusu kurtaran Atatürk fıkralara malzeme yapıldı. Geçtiğimiz günlerde sahil şeridine yasa dışı olarak inşaat hafriyatı döktürüp rant elde ettiği iddialarıyla manşetlere çıkan İstanbul Büyükçekmece'nin Mimarsinan Belde Belediye Başkanı AKP'li Cuma Bozgeyik, bu kez başka bir skandala imza attı. Söz konusu olay, 19 Mayıs 2005'te, Başkan Bozgeyik ve belde halkının, bir otobüsle Yunanistan'ın Kalikratya bölgesine kültür seyahati sırasında yaşandı.

Bozgeyik, tur otobüsünün mikrofonunu alıp Atatürk ile ilgili akıl almaz bir fıkra anlattı. Sözde hikayeye göre, Aydın Kuşadası'nda şekerli kahve içenlere "İ..e" yakıştırması yapılıyordu. Bozgeyik'in anlattığı fıkrada da kahvesini şekerli içen Ata'ya çirkin ithamlar vardı. Sözde yaşanmış fıkrayı kahkahalarla anlatan Bozgeyik'in konuşmaları, geziye katılanlar tarafından kameraya kaydedildi. Atatürk'le ilgili densiz efe fıkrasını sorduğumuzda ise Bozgeyik efelenerek yanıt verdi: Siz kimin adamısınız!



Kaynak: Takvim