BIST 9.562
DOLAR 32,49
EURO 34,78
ALTIN 2.492,04
HABER /  SPOR

Bu adam tam 3 milyon pound!

Yaşı 16. Stili İbrahimoviç'e benzetiliyor. İki yıldır peşinde olan Manchester City başdöndürücü bir teklifle geldi.

Abone ol

Henüz 16 yaşında ama Beşiktaş A takımında forma giyen oyunculardan bile daha fazla değer biçildi. Siyah-Beyazlılar’ın altyapısında oynayan Batuhan Karadeniz için devreye giren Manchester City, daha önce 1 milyon Pound teklif ettiği genç futbolcu için 3 milyon Pound önermeye hazırlanıyor. Milli forma altında İngilizler’in dikkatini çeken 16 yaşındaki futbolcuya alel-acele profesyonel sözleşme yapılmıştı.

Manisa’da düzenlenen özel turnuvada Slovakya’ya 5, Romanya’ya da bir gol atan Batuhan, dün oynanan final maçında da İspanya filelerini bir kez havalandırdı. İngilizler bunun üzerine kasanın ağzını açtı.

İbrahimoviç gibi!

Batuhan’ı çok beğendiğini söyleyen Beşiktaş Altyapı Sorumlusu Mehmet Ekşi, genç futbolcuyu İnterli İbrahimoviç’e benzettiğini dile getirdi. Ekşi, “Uzun boylu ve inanılmaz bir fizik gücüne sahip. Çok rahat adam geçiyor. Gol vuruşlarında çok etkili, aklı ile ayaklarını çok iyi birleştiriyor. Kendi özümüzden gelen, geleceğin sadece Türkiye değil, Avrupa hatta Dünya’nın sayılı santrforlarından birisi.

İngilizler daha önce de istemişti. Başka talipler de çıkabilir. Böylesine yetenekli bir futbolcu için konuşulan rakamlar az'' dedi. Nisan ayında 16 yaşını dolduracak olan Batuhan için City’nin bu tarihte Türkiye’ye geleceği bildirildi.

(Fanatik)