BIST 9.722
DOLAR 32,53
EURO 34,92
ALTIN 2.424,56
HABER /  GÜNCEL

Solomon taksiye idrarını yaptı

Fenerbahçe Ülker'in oyuncusu Solomon tartıştığı taksiciye kızarak camdan içeri idrarını yaptı ve ortalık karıştı.

Abone ol

Fenerbahçe Ülker basketbol takımının ABD'li oyuncusu Willie Solomon, bir taksinin camından içeri tuvaletini yaptığı ve bu nedenle kavga ettiği öne sürülerek gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, dün akşam Uleb Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe Ülker basketbol takımının İtalya'nın Eldo Basket Napoli takımıyla oynadığı maçın ardından, ABD'li oyuncu Willie Solomon, eğlenmek üzere Taksim'e gitti.

Arkadaşı Hendry Brown ve tercümanı Serkan İnan ile uzun süre bir barda eğlenen Solomon, sabah saatlerinde otomobile binerek Taksim'den ayrılmak istedi. Otomobiliyle girdiği sokaktan çıkamayan Solomon, yolun ortasına park ettiğini öne sürdüğü taksinin açık penceresinden içeriye tuvaletini yaptı. Bu sırada Solomon'u gören taksi şoförü Turgut Çamcı ile diğer taksiciler, basketbolcu ve arkadaşlarıyla tartıştı.

Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavga olay yerine gelen polis ekipleri tarafından sona erdirilirken, Solomon, İnan ve Brown gözaltına alınarak Taksim Polis Merkezi'ne götürüldü. Polis merkezine giden taksici Çamcı da basketbolcu ile diğer 2 arkadaşından şikayetçi olduğunu söyledi. Şikayetle ilgili ifadeleri alınan Solomon, İnan ve Brown, daha sonra serbest bırakıldı.