BIST 9.525
DOLAR 32,67
EURO 34,92
ALTIN 2.523,48
HABER /  GÜNCEL

Ünlü kolejden açıklama

"Kolejde uyuşturucu partisi" haberleriyle gündeme gelen ünlü kolejden açıklama geldi.

Abone ol

Açıklamada, ''Kolej'de uyuşturucu partisi'' başlığıyla bir televizyon kanalında yayımlanan, daha sonra da gazetelerde yer alan haberler anımsatılarak, ''Türkiye'nin gündemini meşgul eden üzücü ve tatsız haberlere ilişkin'' velilere ve kamuoyuna açıklama yapma gereği duyulduğu ifade edildi.

Söz konusu haberlere yer veren bazı basın organlarında, ''olayın, TED Ankara Koleji'nde meydana geldiği'' iddialarına da yer verildiği belirtilen açıklamada, şöyle devam edildi:

''Türkiye'nin en köklü ve en saygın eğitim kurumlarından biri olmanın gereği ve çocuklarımıza, velilerimize karşı duyduğumuz sorumluluk bilinciyle olaya ilişkin derhal inceleme başlatmış bulunuyoruz. Kurumumuzun, söz konusu olaya ilişkin net bir inceleme ve açıklama yapabilmesi için, habere konu olan görüntülerin sansürsüz olarak incelenmesine ihtiyaç duyulmaktadır. Bu amaçla ilgili kanaldan ve yetkili mercilerden habere konu olan görüntülerin tarafımıza iletilmesi talep edilmiştir. Görüntülerin detaylı olarak incelenmesinin neticesinde gerekli açıklama yapılacaktır.''