BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,89
ALTIN 2.440,75
HABER /  MAGAZİN

Neydim deme ne olacağım de...

BBG evinin yıldızı, Popstar yarışmasının favorileriydi. Kısa yoldan gelen şöhret, kısa sürdü. Şimdi ne haldeler:

Abone ol

Bir dönem Türkiye BBG evi ile yatıp, Popstar yarışmaları ile uyanır olmuştu.  O evdekileri ve popstar adaylarını tanımayan yok gibiydi. Ama bu kısa süreli şöhret, kameralar kapanınca geldiği hızla yok oldu.

Şimdi bir çoğu pişman böyle bir yarışmaya girdiği için... Bir çoğu da hala kaybettiği şöhretin peşinden koşuyor. İşte yalancı starların son durumu;

Firdevs; 2004 yılındaki Popstar yarışması ile tanınan Firdevs, şöhreti çabuk kaybedenlerden. Yaptığı albüm tutmayınca, geldiği yere döndü... Şimdi Bursa'da bir pavyonda çalışıyor.

Bayhan: Popstar'ın gelecekteki bir numaralı yıldızı olarak gösteriliyordu. Bir pop albümü yaptı tutmadı. Şansını son olarak "Cezayir Menekşem" isimli fantezi bir albümle denedi ama ondan da umduğunu bulamadı... Hayallerinin peşinde koşmaya devam ediyor.

Barış: Popstar'ın yakışıklı şarkıcılarından biriydi. Yarışmadan sonra çok çabuk unutuldu. Şimdi İzmir'de bir barda şarkı söylüyor.

Edi: BBG'nin kavgacı ve asabi çocuğuydu. Birinci çıktığı evden büyük ödülü aldı. Televizyon kanallarına spor yorumcusu olarak pazarlandı ama bilgi yeterli olmayınca kısa sürede silindi. Şimdi yarışmadan kazandığı paranın faizi ile geçiniyor.

Selçuk; Popstar yarışmasını açık ara farkla kazanan Selçuk Demirelli, bir fayans işçisiydi. Mersin'den şöhret balonunun peşine takılarak İstanbul'a gelen Selçuk, hem umutlarından hem de eşi ile çocuklarından oldu. Birinci olduktan sonra albüm teklifi almadı. İlk işi ise karısını terketmek oldu. Şu anda kapı kapı dolaşarak şöhret koşusunu sürdürüyor.

Tarık: BBG evinde gitarlı yarışmacı ekolünü başlatan Tarık da benzer sondan kurtulamadı.

BBG evleri süresince yalancı şöhreti yaşadı... Ne zamanki program noktalandı, Tarık'ın şöhreti de söndü.

İlk albümü o hava ile 800 bin satmış olsada ikinci de yere çakıldı. Evine kapanan Tarık, sağlık problemleri ile uğraşıyor.

Sinem: "Gelinim olur musun" yarışmasının en fazla tartışılan ismiydi. Yarışmadan sonra dergilere kapak olan "istenmeyen gelin" Sinem de acı gerçekle yüzleşenlerden oldu.

Yarışmadan kazandığı 60 milyar ile otomobil alıp bir de albüm yapan Sinem, sıfırı tüketti.

Daha sonra adı fuhuş iddiaları ile gündeme geldi.

Son olarak Barbie operasyonunda gözaltına alındı ve üç erkekle para karşılığı birlikte olduğunu itiraf etti.




(Kaynak: Haftalık)