BIST 9.541
DOLAR 32,50
EURO 34,82
ALTIN 2.489,89
HABER /  GÜNCEL

Antalyada çarşıda patlama

Antalya kent merkezinde Belediye İşhanı önünde patlama meydana geldi.

Abone ol

Antalya'da Belediye İşhanı önünde meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 3 kişinin öldüğü, çok sayıda yaralı olduğu bildirildi.

Patlamanın ardından çıkan ve park halindeki bazı motosikletlerin de tahrip
olduğu yangın, itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. Yangının
söndürülmesinden sonra olay yerinde bir bölümü yanmış iki ceset görüldüğü
bildirildi. Olay yerine sevkedilen çok sayıda ambulans yaralıları, Atatürk Devlet Hastanesi, Devlet Hastanesi, Akdeniz Üniversitesi hastanelerine taşıdı.
Olaydan sonra güvenlik çemberine alınan bölge araç ve insan trafiğinden
arındırıldı. Bu sırada olay yerine yaklaşık 200 metre ötede İsmetpaşa Caddesi'nde bir şüpheli paket görülmesi üzerine, cadde trafiğe kapatıldı ve bölgeye bomba imha ekipleriyle itfaiye araçları sevkedildi.

Antalya'da Emniyet Müdürlüğü, Belediye İşhanı önünde meydana gelen patlamada, 3 kişinin öldüğünü, 1'i ağır 20 kişinin de yaralandığını açıkladı.
    
Antalya Emniyet Müdürlüğü Basın Sözcüsü Akif Aktuğ, patlamanın meydana geldiği bölgede gazetecilere yaptığı açıklamada, Belediye İşhanı önündeki park halindeki motosikletlerin arasında meydana gelen patlamada, 3 kişinin öldüğünü, 1'i ağır olmak üzere de 20 kişinin de yaralandığını söyledi.
    
Aktuğ, yaralıların çeşitli hastanelerdeki tedavilerinin sürdüğünü, savcılığın da olayla ilgili soruşturma başlattığını kaydetti.
    
Olay yerinde kanıt ve belirleme çalışmalarının sürdüğünü, elde edilen bulguların daha sonra açıklanacağını kaydeden Aktuğ, olayla ilgili olarak 2 kişinin eşkalinin belirlendiğini, patlamanın nedeninin henüz belirlenmediğini,
araştırmaların sürdüğünü sözlerine ekledi.
    
ÖLENLERDEN 2'SİNİN KİMLİĞİ BELİRLENDİ-
     
Bu arada patlamada ölenlerden 2'sinin kimliği belirlendi. Patlamada
ölenlerden birinin, Şırnak doğumlu İmran Arık, diğerinin de emekli polis memuru Bakil Aykurt olduğu açıklandı.