BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,86
ALTIN 2.431,82
HABER /  GÜNCEL

Yeni gözde oksijen barlar

Son dönemde adını sıkça duyduğumuz ' OKSİJEN BAR'lar dikkat çekiyor.

Abone ol

Her Yıl Binlerce Misafirini En İyi Şekilde Ağırlamak İçin Kıyasıya Bir Rekabet Yaşayan Oteller ve Tatil Köyleri Rakiplerinden Bir Adım Önde Olmak Adına Yaratıcılığın Sınırlarını Zorluyor. Son Dönemde Adını Sıkça Duyduğumuz “OKSİJEN BAR” lar Hizmette Farklılaşmak İsteyen Tesislerin Yeni Gözdesi…

Ülkemizde Oksijen Bar" ları üreterek bir ilki gerçekleştiren ve sağlıklı yaşamı kendisine misyon edinen OXYMATE firması, ürettiği Oksijen Bar" ların turizm sektöründe de tercih edilmesini memnuniyetle karşılıyor. OXYMATE firması Genel Müdürü Savaş Gizer, insanın bulunduğu her yerde ürünlerinin kullanıldığını belirtirken, ülkemize gelen turistlerin zaten oksijen barları kendi ülkelerinde kullandığını buraya geldiklerinde de bu uygulamayla karşılaştığında memnun kalacaklarını sözlerine ekledi.

ANTALYA JUSTINIANO Club Varuna da başlayan OXYMATE Oksijen bar modasının ikinci durağı: BODRUM.

BODRUM"da bu hizmetin öncülüğünü yapan FUGA Fine Times ve BIANCO BEACH de Oksi-Yaşam çağına adım attı. FUGA Fine Times ve BIANCO BEACH"de bulunan misafirler OXYMATE oksijen barlara yoğun ilgi gösterdiler bu hizmeti sunan FUGA Fine Times ve BIANCO BEACH ve OXYMATE firması müşterilerinin beğenisini ve taktirini topladılar.

TURİZME YENİ SOLUK
Dünyanın dört bir yanından ülkemizi ziyarete gelen turistler, oksijen barların ülkemizde de sunulmasını, büyük ilgiyle karşılıyor. Deniz, güneş ve eğlencenin adı olarak bilinen Akdeniz sahilindeki tesislere gelen yabancılar, bütün bunların yanında Oksijen Bar uygulamasıyla saf oksijen alarak daha da zinde bir tatil geçiriyor. Oksijen Bar" ların tatil köyü ve tatilciler tarafından tercih edilmesinin bir diğer nedeni de bulundukları mekanda yarattıkları ambiansla sağlıklı yaşamı eğlenceli hale getirmesidir.

Oksijen Bar 1980 de ilk olarak Japonya da ortaya çıkan ve daha sonra Amerika, Kanada ve Avrupa' nın birçok ülkesinde de kullanılmaya başlanılan oksijenin çeşitli, faydalı aromalarla solunma sistemidir. Oksijen doğada yüzde 19-21 oranında bulunmakta ve zamanla kirlenen doğa koşullarıyla özellikle şehirlerde daha da az oranda bulunmaktadır. Oksijen bar sisteminde oksijen yüzde 90 – 95 e varan oranlarda konsantre hale getirilmekte ve zararlı gazlardan ayrıştırılarak solunmaktadır.

Bu da insan da ferahlama ve canlanma hissi vermektedir. Günün yorgunluğu ve stresiyle oluşan enerjisizlik ve baş ağrısı gibi etkenler yüksek oranda aromalı oksijen solunmasıyla giderilip, yenilenmişlik hissedilmektedir. Dünyanın birçok yerinde kurulan oksijen barlarda eğlenmeye gelenler, çeşitli doğal aromalarla zenginleştirilmiş oksijenle enerjilerini yenilerken aynı zamanda da oksijenin vücuttaki gençleştirici etkisinden de yararlanabilmektedirler.