BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL  /  OTOMOBİL

Yeni Fiat Doblo çok satıyor

2006 Yılının Ticari Aracı Yeni Fiat Doblò, ilk 5 ayda otomotiv sektörünün en çok satan modeli oldu.

Abone ol

Bursa"da üretilip tüm dünyaya ihraç edilen ve 2006 Yılının Ticari Aracı seçilen Yeni Fiat Doblò, Mayıs 2006 sonunda otomotiv sektöründeki tüm otomobil ve ticari araç modelleri arasında en çok tercih edilen model oldu. Yeni Fiat Doblò"ya en büyük ödülü, Doblò"yu tercih ederek Türk otomotiv sektöründe yüksek satış adetine ulaşmasını sağlayan tüketiciler verdi.


“2006 Yılının Ticari Aracı” seçilen Yeni Fiat Doblò, yılın ilk 5 ayında ulaştığı 14 bin 973"lük satış adediyle otomotiv sektöründe en çok satan model oldu. Geçtiğimiz 5 yıl boyunca kendi sınıfında en çok tercih edilen model olan Fiat Doblò, Mayıs sonu itibarıyla kendi sınıfının sınırlarını da aşarak, Türkiye"de satılan tüm otomobil ve ticari araç modelleri arasında liderliğe ulaştı.


Sadece Mayıs ayında 4.852 adet satılan ve ticari araç konusunda uzman 19 gazeteciden oluşan “Van Of The Year” jürisi tarafından “2006 Yılının Ticari Aracı” seçilen Yeni Fiat Doblò, Türkiye"de otomobil ve ticari araç olarak satışa sunuluyor. Dünyaya ihraç edilmek üzere Türkiye"de üretilen ilk model olma özelliğine de sahip Yeni Fiat Doblò, farklı ihtiyaçlara cevap vermek ve değişik tüketici beklentilerini en mükemmel şekilde karşılamak amacıyla çeşitli gövde tiplerinden oluşan zengin bir ürün gamı sunuyor. Yeni Fiat Doblo yenilikçi tasarımı ve Combi, Cargo, Cargo Maxi ve Panorama"dan oluşan versiyonları ile farklı ihtiyaçlara cevap veriyor.


Kullanıcı memnuniyeti Fiat Doblò"nun liderliğinde önemli rol oynuyor. Geniş iç mekanı, konforu ve güçlü motorlarıyla maksimum sürüş keyfi sağlayan Yeni Fiat Doblò, düşük yakıt tüketimi ve işletim giderleriyle de sınıfının lideri olma özelliğini koruyor.